Dette er en stor sejr for kryptovaluta og de toneangivende kryptovalutaer stiger og stiger. Bitcoin nåede fredag den højeste værdi siden april, da den digitale valuta steg til over 60.000 dollar. Nederst kan du se dagens kurs 😉 det bliver ved og ved. Det sker på forventning om at få en godkendelse i USA af børsnoterede fonde baseret på Kryptovaluta. Det bliver formentligt første blåstempling af Kryptovaluta fra USA, der nu er verdens størster CryptoMiner.

Kryptovalutaen bitcoin er for første gang siden april steget til over $60.000 eller ca. 384.696 kr. Vi forventer en stigning til omkring $75.000 med efterfølgende fald, men det er jo svært at sige. Der er jo tale om at USA nu anerkender kryptovaluta. Vi tror på at det kommer efter at Kina, tilsyneladende at minimeret alt med Kryptovaluta. Politik eller ej, fra nu af stiger alle kryptovalutaer og kryptoselskaber.

I september godkendte og anerkendte El Salvador dog som det første land i verden Bitcoin som et lovligt betalingsmiddel på lige fod med Dollars. Millioner af statsborgere har formentligt downloadet og/eller solgt siden regeringen gav en gratis eWalllet med $30 på til samtlige indbyggere. Siden da har vi haft stor efterspørgsel på selskabsstiftelser der, da det kan forudses at være et godt sted for Kryptoinvestor selskaber.

Dette sker på forventning om, at USA’s børstilsyn snart vil give grønt lys for børsnoterede investeringsfonde baseret på kryptovalutaen. Det skriver Bloomberg News.

Tilsynet, US Securities and Exchange Commission (SEC), har dog siden 2013 afvist at godkende investeringsfonde baseret på bitcoin, men ifølge mediet Bloomberg News vil SEC muligvis blåstemple dem i næste uge.

“En godkendelse vil være et vendepunkt for kryptobranchen, da det kan være den vigtigste drivkraft for at få den næste bølge af kryptoinvestorer,”

siger Edward Moya, markedsanalytiker hos finansfirmaet Oanda, til AFP.

Kryptovalutaen begyndte 7. september et større fald og nåede 21. september under 41.000 dollar, men siden er det gået den anden vej. Det er dog meget normalt at kursen går meget op og ned.

Fredag nåede værdien af bitcoin op på næsten 61.900 dollar og nærmede sig dermed rekordnoteringen fra april på 64.895 dollar.

Tilsynet, US Securities and Exchange Commission (SEC) sendte Bitcoin mod nye højder, fordi det tolkes aom om sen forestående godkendelse bliver et JA, da de på Twitter torsdag anbefalede investorer “nøje at opveje de potentielle risici og fordele” ved at investere i fonde, der er baseret på bitcoin. Tolkningen er nok helt rigtigt, men godkendelsen afventer fortsat.

Den slags fonde, som SEC nu skal tage stilling til, findes allerede i andre lande, men en godkendelse i USA kan løfte bitcoin op til et nyt niveau.

Det amerikanske marked er det største og vigtigste. “Indtil nu har man ikke haft et simpelt redskab til at investere i bitcoin på,” siger Charlie Erith, administrerende direktør for ByteTree Asset Management, der har specialiseret sig i kryptovalutaer. På lang sigt er det en vigtig udvikling. Det signalerer, at myndigheder er blevet mere trygge ved, at folk ejer kryptoaktiver, siger han. Bitcoin er den mest populære af de mange kryptovalutaer.

De digitale valutaer fungerer uafhængigt af for eksempel banker og stater. Ligesom med almindelig valuta som kroner og dollar kan man handle med kryptovaluta og spekulere i deres værdi, fordi værdien er offentligt noteret, ligesom alle handler er.

Flere af de mest kendte kryptovalutaer er – med store udsving – steget kraftigt i værdi de seneste år. Det har øget opmærksomheden og interessen for at investere i dem.

Nugældende kryptovaluta kurser:

[ccpw id=”6945″]



Similar Posts