Malta med en ny VISA mulighed der egner sig til investorer, familiesammenføring og ejendomshandel

Malta er en af de mest billedeskønne oplevelser og har dannet baggrund for bl.a. topfilm som Gladiator, Troy og Game of Thrones. Byen har sine rødder i tempelridderne – de legendariske Knights of Malta. Valetta, som er hovedstanden fik allerede i 1980 Unesco verdens arv status. Udover lækkert azurblåt badevand og europas første kryptovaluta lov i 1998 har Malta meget mere at byde på.

Skattemæssigt blandt de bedste i EU og som EU medlemsland giver det store fordele med det nye Malta VISA program der gælder for alle.

Man kan flytte til Malta på mange måder, også for personer uden for EU. Det er en nem måde at opnå familiesammenføring på

Maltas opholds- og visumregler er reguleret af subsidiær lovgivning nr. 217.18 af 2015, mere almindeligt benævnt Maltas opholds- og visumprogram (“MRVP”).

Tredjelandsstatsborgere, der har fået udstedt en opholdstilladelse i henhold til MRVP, har ret til at opholde sig, bosætte sig og opholde sig på ubestemt tid i Malta.

Malta Residence and Visa Agency, der er det organ, der er ansvarlig for administrationen af MRVP, har meddelt, at der ikke kan indgives nye ansøgninger efter den 29. marts 2021, og MRVP’en er faktisk ved at være afsluttet for nye ansøgninger.

Mange bruger Malta til at gifte sig grundet dets skønhed, men også kan man opnå Familiesammenføring her.

MPRP er den nye ordning for mange velhavere og investorer i Malta der også har EU’s første kryptovaluta lovgivning allerede i 2018

Mens MRVP snart vil være afsluttet, idet behandlingen af ansøgningerne kun fortsætter for de ansøgninger, der er indgivet inden den 29. marts 2021, har regeringen meddelt, at der vil blive iværksat et nyt og revideret opholdsprogram inden for de kommende uger, som vil være tilgængeligt for tredjelandsstatsborgere.

I en pressekonference, der blev afholdt for et par uger siden, meddelte parlamentssekretær Alex Muscat, at Malta’s program for permanent opholdstilladelse (MPRP) vil blive lanceret, hvilket program der skal efterfølge MRVP.

MPRP er endnu ikke officielt lanceret, og ingen af de love, der offentliggøres i denne henseende, er det underforstået, at de vigtigste krav vil omfatte:

1. Ansøgeren skal være i besiddelse af en beboelsesejendom:

Hvis ejendommen ligger i det sydlige Malta eller i Gozo, skal ejendomsværdien være € 310.000, hvis den købes eller mindst € 10.000 om året, hvis den lejes;

Hvis ejendommen derimod er i Malta (ekskl. Syd eller på Gozo), skal ejendomsværdien være € 350.000, hvis den købes eller € 12.000 om året, hvis den lejes.

2. Man skal betale et bidrag til Maltas regering på 68.000 euro, hvis ejendommen købes, eller 98.000 euro, hvis ejendommen lejes.

3. Der vil også blive indført en obligatorisk donation på 2.000 EUR til en registreret filantropisk, kulturel, sportslig, videnskabelig, dyrevelfærds- eller kunstnerisk NGA beliggende på Malta.

4. Ansøgeren skal også have aktiver til en værdi af 500.000 EUR, hvoraf mindst 150.000 EUR er finansielle aktiver.

Der er også en anden lille stigning i kravene i MRVP der omfatter, at hovedansøgerens status kan arves efter en nominering af familien, og sygesikringen bør dække alle risici i Malta og ikke længere for hele EU. Man kan således arve f.eks. sin moders Malta ret og tillige betale den langt billigere Malta forsikring.

Udvalgte ansøgere i henhold til MPRP vil nyde godt af retten til at opholde sig, bosætte sig og opholde sig på ubestemt tid i Malta. Derudover kan du bevæge dig frit i med det maltesiske opholdskort, der entydigt letter rejser inden for Schengen området.

Bankoprettelser og investeringer lokalt i ejendomme m.v.

Malta har nogle af verdens største banker på øen og det er nemt at oprette bankkonti og kreditkort. De sendes dog til en adresse på øen, så hvis du vil have at vi videresender disse kan vi det. Det er nemt at lave lån, hvis man har værdier for lånets størrelse f.eks. en ejendom. De ejendomme og lejligheder der sælges på Malta er meget prisbillige og man kan side for ca. 3.000,- pr. år efter køb af en stor lejlighed eller Villa. Næsten alle steder er der udsigt til vand, og indenfor få minutter er der adgang til hav, sejlture og badestrande mande steder.

Vi forventer en stigning i priserne på lejligheder og villaer over de næste 5 år. Biler behøver man ikke da Taxi og buser (der er oldgamle) transporterer der derhed du ønsker på kort tid.

Selvom Danmark har verdens 5 største handelsfflåde er er Malta EU’s største flagstat (Kilde: Danske Rederier) og på verdensplan nr. 6:

Stiftelse af Selskaber på Malta – det perfekte valg

Du kan se priser her for Malta Formations. Siden 1986 har vi stiftet selskaber på Malta som har en stolt tradition som EU’s mindste stat. Med et fortræffeligt solrigt azurblåt havklima er Malta en af Syd Europas store traditioner med sin beliggenhed ved siden af Sicilien. Som vi ser det er Malta nok den bedste ø i Middelhavet, i hvert fald rent skatteteknisk med kun 5% i skat. Danmark har (DBO) Dobbeltbeskatningsoverenskomst med Malta siden 1998 og alle pensioner kan frit udbetales på Malta. Skatten og momsen er lav og som Europæisk Kulturhovedstad (2018) ser vi i disse år at EU’s mindste land stortrives maratimt, økonomisk og med et stadigt stigende bruttonationalprodukt der roses af bl.a. OECD, EU og på mange forskellige sider om Malta.

Mange kryptovaluta selskaber som f.eks. verdens største kryptobørs Binance har sæde her. Det samme gælder holdingselskaber i stor stil, portefølje selskaber, ejendomsselskaber, IP rettighedshavere, online spillevirksomheder som f.eks. UNIBET og generelle finansielle investeringsselskaber, fonde og foreninger.

Der sker meget på Malta hvorfor økonomien roses af alverdens iagttagere og Malta er således nr. 37 og en af de mest voksende. Mange køber et landsted eller villa direkte til havet her, da det er meget billigere end andre steder i Europa. Det samme gør sig gældende med alle typer for skibe. Flere skibshandler sker netop i Malta som europas største flagstat.

Høre mere om mulighederne på 32177777 lokal 240.


Scroll to Top