Eksportrådgivning med 35 års erfaring

Vi er 25 fagpersoner som bl.a. har indgående kendskab til etableringer på offshore markeder som EU, Asien, USA, Afrika og Australien. Vi kan tilbyde eksportrådgivning og de finansielle metoder til sikring af dine fakturaer og kontrakter.

Endvidere har vi direkte kontakter til generalkonsuler (fra begge sider), ambassadører og handelsråd (Trade Council’s), diplomater, kontakter i ministerier og handelsforeninger (netværk) i de enkelte lande. Derudover er vi som enkeltmedlemmer i samvirket medlem af forskellige interesseforeninger, der ofte kan have betydning fordi ikke kun få, men mange faktorer er afhængige af en succes i et givent land vi har erfaring med.

Vi har arbejdet i indtil 35 år pr. medarbejder på specifikke markeder som f.eks. EU, USA, Australien, Afrika, Kina, Japan, Filippinerne, Japan og Asien.

Vi har kontorer med danskere i bl.a. Tyskland, Sverige, Norge, Tjekkiet, Spanien, Malta, Frankrig og Italien.

Vor velkvalificerede eksportrådgivning kan ske til følgende områder:

 • EU – især de tysktalende områder, idet vi selv bor og har GMBH virksomhed i Tyskland nærmere bestemt i 35 år, i Hannover, Berlin og Frankfurt med danskere som udlandsdanskere der bor i Tyskland
 • Norden – der er vi selv aktive i Sverige, Norge, Finland, Baltikum (alle 3 EU stater) og via vore juridiske partnere på Island og Færøerne
 • NordAmerika og Sydamerika – herunder har vi lavet projekter og eksportfremstød i USA, Canada, Panama, Mexico og via vore partnere i Brasilien, Argentina og Britisk Guyana.
 • Asien – vi har selv været aktive i Indien, Kina, Thailand, Filippinerne, Japan, Syd Korea, Vietnam og via partnere i Pakistan, Indonesien og Malaysia
 • Afrika – Sydafrika, Kenya og Senegal har vi lavet virksomheder, projekter, feasibility studies og har kontaktpersoner og netværk her.

Investering i gode idéer – fra idé til resultat

Vore partnere ved fremstød for eksport FRA forskellige lande er de nationale Export Kredit institutioner, Verdensbanken, Realkredit investeringer, Humanitære Fonde & Støttebanker, Lånegarantiordninger, Erhvervsfremme ordninger og regionale iværksætter- og erhvervs- centre.

Det kan betyde at du står med en stor pose penge til f.eks. markedsføring, markedsudvikling og du kan også få en uvurderlig hjælp til udarbejdelse af Forretningsplaner, Investeringsplaner samt hjælp til setup af distributionskanaler og hjælp med stiftelse af fonde, foreninger og selskaber, og banker i de enkelte lande.

Endvidere kender vi, i de lande vi har været aktive i, de forskellige erhvervsklubber og foreninger som det kan betale sig at være medlem af.

Sikring af værdier, navne og varemærker

Vi tilbyder endvidere dine rettigheder, at du kan få patenter, brugsmodeller, varemærker og beskyttelse af navne og designs m.v. og er nogle af dine rettigheder krænket kan vi udføre juridiske aktioner med hjælp fra skifteretter, fogedret og politi i de enkelte lande.

Eksportfremme produkter som kan købe hos os

Forudsætningen for en god og gennemtænkt eksportsucces er ofte planlægning med resultat-garanti-givende partnere. Sådanne findes mange steder bl.a. her hos os. Foruden garanti for resultater, kan vi ofte i samarbejde med vore partnere give både garanti for projektfinansiering, finansielle lån, factoring og eksportkredit støtte.

Ofte er de markeder vi bevæger os på præget af stenhård konkurrence, hvorfor der kræves planlægning og flere velgennemtænkte strategier. Det inkluderer også en plan B og C og en verificering af hvilken omsætning som hver krone medfører i procent.

Start ALTID i Tyskland og vent med Norden

I Tyskland, som er Danmarks største eksportmarked og tillige en af verdens førende eksport nationer, har vi egne kontorer, og dansktalende personale fra Metropol. Vi har således 4 handelskonsulenter i Tyskland som kan hjælpe med stort set det meste i Tyskland. Fordelen er også, at du kan snakke dansk, tysk, fransk og engelsk med dem alle.

“Med 245 millioner tysktalende er det ingen dårlig ide, at glemme Danmark og at starte op med salg på dette marked frem for Norden der har mange forskellige sprog på små markeder.” og “Vi har 35 års erfaring med stiftelse af Selskaber såsom Limited, UG, GMBH og AG på det tyske marked og med egne selskaber siden 90’erne med bl.a. Rasmussen & Co GMBH”

Michael Rasmussen, Partner med 35 års erfaring i Tyskland

Det tyske marked er derfor et centralt og strategisk godt sted at starte eller udvide sine internationale aktiviteter. Skatteteknisk kan vi rådgive til at Tyskland er en af de bedste placeringer i EU med bl.a. 19% moms og 7% moms på fødevarer, bøger og tidsskrifter.

Valg af distributører

Vi har stor erfaring med at udbrede kendte brands på offshore markeder over det meste af den industrialiserede verden. Vi er grundige, vi har kun tilfredse kunder og vi skaber en sikkerhed og en rådgivning som er værdifuld både juridisk, revisionsmæssigt og markedsføringsmæssigt.

Vi har mulighederne for at vælge blandt MANGE distributører og forhandler os til gode priser.

Tværfaglig bred erfaring indenfor salg kræver tillid og et solidt personligt netværk

Vi har erfaring indenfor hospitalsudstyr, scannere, kameraer, solceller, vindmøller, vin og spiritus, øl, software, afsaltningsanlæg, rensningsanlæg, agrikultur landbrugsmaskiner og produkter, økologiske afgrøder som æg og hvede, affaldshåndtering, kunstig intelligens, biler og dele til flyindustrien.

Ofte leverer vi en komplet forretningsplan der indeholder:

 • Valg af distributionskanaler, forhandlere og butikker
 • Valg af markedsføringsmetoder med priser pr. klik (uden risiko for misbrug)
 • Stiftelse af selskaber, banker og forbindelse via det juridiske netværk til advokater og revisorer
 • Regionale medlemsskaber, forsikringer, medarbejderkontrakter, fagforeningshåndtering, rekruttering og valg af ledelse
 • Køb af ejendomme og butikker
 • Eksportkreditordninger, Lånegarantiordninger, Erhvervsfremme ordninger og regionale iværksætter- og erhvervs-centre.
 • Levering af feeds til hovedkvarter for bl.a. HR & Marketingafdelinger således at f.eks. markedsføringskanaler og HR kanaler kendes og kan benyttes direkte.
 • Justering og tilpasning af kulturforskelle herunder budskaber, slogans, omgangsformer samt sproglige udfordringer.

Erfaring med eksportrådgivning siden 1983

”Vi har lavet varemærker og eksportrådgivning siden 1983. Specielt til Tyskland, Asien og USA & Canada.

Siden 1983 har vi boet og handlet med Tyskland begge veje og skaffet mange danske virksomheder i sikkerhed på det Tyske marked hvor vi selv har kontor i Hannover, lige ved siden af de velkendte Hannover Messerne, Cebit og med danske jurister i Berlin samt Frankfurt.

“Tænk også på at, sikre varemærker under EU (28 lande) eller Madrid systemet (102 lande) eller som et industrielt design også kaldet Design Patent der har 20 års varighed” og “Et Registreret Varemærke eller ordmærke giver mere forbrugertillid, mersalg, konkurrence-fordele, forbedret SEO og tillige den bedste juridiske beskyttelse der findes.” siger Michael Rasmussen, Telefon 32177777 lokal 144

NB: Ring 32177777 og spørg efter en eksportkonsulent. Vi har kun 2.048 bit overførsler som krypteret forbindelse direkte til kunder som benytter os til patenter, brugsmodeller og varemærker m.v.

Eksportstøtte og hjælp til det praktiske

Med flere hundrede virksomheder vi har hjulpet ind på det tysktalende marked kender vi de muligheder for støtte. Vi er godkendte konsulenter i Erhvervshusene og holder ofte foredrag på messer og konferencer, både i Tyskland og Danmark. Vi kan sørge for at du er i de relevante netværk og foreninger i de fleste lande. På den måde kan du opnå gratis Advokat og Revisionsrådgivning.

Du kan se nogle af vore partnere her: Business Formations Denmark – dertil kommer vi er medlemmer i både Advokat og Revisorforeningerne i både Tyskland og Danmark. Husk i Tyskland er der altid notar på alle legaliseringer.


Ring 3217 7777 for mere information.

Samvirket er Din Partner indenfor Business Building og forretningskritisk rådgivning på mange vitale markeder.

Spørg os – så får du råd !


Scroll to Top