Singapore Offshore selskaber

Singapore er Asiens midtpunkt og nr. 1 i verden på en lang række misundelsesværdige områder

I løbet af de sidste 20 år er Singapore blevet et af verdens mest anerkendte succesprojekter. I gamle dage i Singapore var du over beskattet som i Danmark og andre lande, men så skete der noget. Landet er nemlig i dag et langt bedre land end Danmark, og langt bedre er fortællingen om hvad sænkelse af erhvervsskatter kan gøre på få år. I lighed med hvad flere danske partier, nationaløkonomer og professorer siger i Danmark har Singapore nemlig nedsat skatterne og opnået hvad eksperter udtrykker som et pragteksempel på at skabe gunstige vilkår for virksomhederne. Og det gavner hele Singapore. Så meget at Singapore i dag er nr. 1 på langt de fleste betydelige områder langt foran Danmark jf. f.eks. World Economic Forum.

Singapore er verdens 2-3. rigeste land jf. Wikipedias & dagbladet Berlingske liste over verdens rigeste lande. Til sammenligning er Danmark nr. 21. Singapore er gældfrit og med en reservekapital på ca. 1400 milliarder kroner.

Som tidligere Britisk koloni og Asiens midtpunkt er Singapore en parlamentarisk republik med en demokratisk Westminster-system regering som er Commonwealth of Nations medlem. Som et af de fem grundlæggende medlemmer af ASEAN er Singapore værten for det sekretariat for økonomisk samarbejde mellem Asien og Stillehavet (APEC) og Pacific Economic Cooperation Council (PECC), samt mange internationale konferencer og arrangementer. Siden 2010 har Singapore deltaget i G20 møderne.Valutaen i Singapore er Dollars og Singapore dollars. 1 S$ (Singapore Dollar) er pt. = 0,72$. 

Singapore er på top 5 som nation på en lang række områder i verden

 • Singapore er verdens mindst korrupte land (World Economic Forum)
 • Singapore er verdens er verdens mest ETISKE land (World Economic Forum)
 • Singapore er det eneste land i Asien med en AAA-suveræn rating fra alle større ratingbureauer (Forbes)
 • Singapore er klassificeret som en Alpha + global by, der angiver dens indflydelse på den globale økonomi (Forbes)
 • Singapore har verdens mest frie og uafhængige markedsøkonomi (Forbes)
 • Singapore har verdens bedste regeringsinstitutioner (World Economic Forum)
 • Singapore er verdens nr. 1 som SIKRESTE land (World Economic Forum)
 • Singapore er verdens er verdens nr. 1 konkurrencedygtige økonomi (IMD)
 • Singapore er verdens er verdens nr. 1 “Bedste Investeringspotentiale” (BERI)
 • Singapore’s pas er nr. 1 i verden inden for rejse frihed. Enhver med et Singapore pas kan rejse visumfrit eller visum ved ankomst til 189 lande og territorier
 • Singapore er nr. 1-3 i verden på skatteordninger f.eks. indkomstskatter, arv, gaver, indtægter udenfor landet, generationsskifte, aktieudbytte m.v. Der findes bl.a. ubeskattet løn, virksomhedsoverskud m.v.
 • Singapore er verdens nr.1 som Smart City
 • Singapore er verdens nr. 2 inden for Konkurrencedygtighed (World Economic Forum)
 • Singapore er verdens nr. 3 som valutamarked (World Economic Forum)
 • Singapore er verdens nr. 3 som finansierings center (World Economic Forum) kun overgået af New York og London
 • Singapore er verdens er verdens nr. 3 inden for raffinering og handel (World Economic Forum)
 • Singapore er verdens 3. rigeste land jf. Berlingske/Wikipedia
 • Singapore er verdens er verdens nr. 5 inden for INNOVATION (World Economic Forum) foran Japan, USA, Kina m.v.
 • Singapore er verdens er verdens 2. største havn og containerhavn efter Shanghai. (World Economic Forum)
 • Singapore er verdens nr. 1 “teknologi klare” nation ((World Economic Forum))
 • Singapore er verdens nr. 1 indenfor troen på politikerne (World Economic Forum)
 • Singapore er verdens nr. 2 inden for længste forventede levealder og en af ​​de laveste barne dødeligheder i verden
 • Singapore er meget placeret på top 10 inden for de vigtigste sociale indikatorer: uddannelse, sundhedsydelser, livskvalitet, personlig sikkerhed og boliger.
 • Singapore huser 80% af de 100 største tech virksomheder jf. Singapore’s Economic Development Board (EDB) f.eks. fra Kina: Alibaba, Baidu and Tencent og fra USA: Google, Amazon og Facebook.
 • Singapore har verdens hurtigste Internet jf. Akamai
 • Singapore er verdens mest religions accepterende hvilket indgår i lovgivningen
 • Singapore er nr. 2 af 144 lande i “Global Information Technology Report 2014” udgivet af World Economic Forum
 • Singapore indeholder mange TripAdvisor Travellers’ Choice Awards (og mange andre) f.eks. også i 2018 (Bedste rejsemål).

Verdens sikreste banker med nem bankoprettelse

Som verdens 3. største finanscentrum er Bankerne i Singapore er blandt verdens sikreste banker. Selv under finanskrisen hvor Bloomberg udnævnte bankerne OCBC, DBS and UOB som henholdsvis 1, 5 og 6 af “Stærkeste banker i verden” Bankoprettelse er nemt og enkelt.

Selvom verdens største banker er til stede i Singapore står de ovenfor nævnte 3 største Singapore banker til vor anbefaling.

Fra Britisk koloni til verdens 3. rigeste land med højst sikkerhed i verden

Singapore blev grundlagt i 1819 af Sir Stamford Raffles som handelspost for det Britiske Ostindiske Selskab. Efter selskabets sammenbrud i 1858 kom øerne under direkte britisk kontrol som en kronkoloni, kendt som Straits Settlements. Under anden verdenskrig blev Singapore besat af Japan, hvorefter Storbritannien besatte det igen. Singapore fik dog uafhængighed af det britiske imperium i 1963-1965. Singapore udviklede sig hurtigt som en asiatisk tigerøkonomi, baseret på ekstern handel og dens arbejdsstyrke som regnes som en af verdens bedste. I dag er det et af verdens BEDST udviklede lande indenfor næsten ALLE parametre jf. bl.a. World Economic Forum, Bloomberg, Forbes, UN og en række af verdens førende uafhængige tænketanke roser det lille land, der minder meget om Danmark.

Singapore er et højtudviklet land med verdens 2. højeste BNP pr. Indbygger er Singapore et forbillede for resten af verden som nr. 2 af verdens rigeste. Der er 5,6 millioner indbyggere, hvoraf 39% er udenlandske statsborgere, inklusive fastboende.

Globalt har havnen Singapore og Changi lufthavn haft titlerne på henholdsvis førende “Maritime Capital” og “Best Airport” i sammenhængende år (op til 20 år), og Singapore Airlines blev igen i år “verdens bedste flyselskab”.

Singapore er endvidere et globalt knudepunkt for uddannelse, finans, sundhedspleje, innovation, fremstilling, teknologi, turisme, handel og transport.

Frihandelsaftaler (FTA)

Singapore, der er et af verdens mest erhvervsvenlige lande, har implementeret 22 to-laterale og regionale frihandelsaftaler og har for nylig indgået og underskrevet to mega-frihandelsaftaler inklusive Den Europæiske Union-Singapore Frihandelsaftale (EUSFTA) og den omfattende og Progressivt Trans-Pacific Partnership (CPTPP). Både EUSFTA og CPTPP multilaterale tilbud har høje standarder for fremme af digital handel og platforms økonomien.

Dette åbner effektivt alle verdens største markeder for Singapore-baserede virksomheder, hvilket er desto mere overbevisende, da USA/KINA handelskrigen har gjort at Singapore trafik steg meget for at omgå USA/KINA handelskrigen. For at kvalificere sig til disse frihandelsaftaler kan regionale værdikæder omdirigeres til Singapore, hvor der er robuste leverandørnetværk og en kritisk masse af strategiske partnere og tjenesteudbydere og som verdens næststørste havn efter Shanghai er der rig udsigt til store stigninger, netop på grund af handelskrigen.

Kryptovaluta venlighed, Blockchain, Fintech og Digital handel 

Kinas lov om cybersikkerhed, der trådte i kraft i 2017, kræver, at udenlandske virksomheder opbevarer data på lokalt baserede servere og dermed tillader fuld datatilgang til Peking’s efterretningsvæsen.

Singapore har ikke disse begrænsninger. Inden for ASEAN – mens andre lande opretter flere barrierer for grænseoverskridende datastrømme – er Singapore blevet en drivende kraft bag ASEAN-Australien Digital Trade Frameworks Initiative, der sigter mod at etablere formelle juridiske rammer og standarder for elektronisk handel, digitale penge, IP-beskyttelse og datastyring.

Singapores nuværende nationale handelsplatform leverer allerede en prototype i verdensklasse for tilsluttede virksomheder ved at forbinde importører, eksportører, banker, logistikfirmaer, told, rederier og andre interessenter – alt sammen i et gennemsigtigt åbent miljø, som alle kan benytte sig af.

Indenfor Kryptovaluta er bankerne venlige og der ligger mange Kryptovaluta og FINTECH virksomheder i Singapore netop på grund af konnektiviteten til et af verdens største finansmarkeder som Singapore er i dag.

Vi skønner at der på grund af åbenheden overfor Fintech og Kryptovalutaer, at Singapore inden for få år, vil være en hovedstad for Kryptovaluta i Asien. 

Singapore har tillige via Inland Revenue Authority of Singapore (IRAS) sikret at man har en E-TAX på “digital tokens” som entydigt siger, at de vil fjerne enhver dobbeltbeskatning på kryptovaluta såsom Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum og Litecoin.

Med andre ord er Kryptovaluta, Blockchain og Digital Fintech Handel allerede integreret med nogle af verdens største internationale banker som støtte, tillige med en række verdens mest solide banker der har hovedsæde i Singapore.

Verdens stærkeste partnere indenfor Bitcoin, Kryptovaluta og Fintech

Fundamentet for denne succes menes at findes i, at Singapore i 2016 grundlagde handelsplatformen Ubin: Digitale penge ved hjælp af Distribueret Ledger-teknologi baseret på Open Source under Apache 2.0 Open Source licens. Dette betyder at man kan foretage betalinger via Blockchain via enhver tilsluttet bank og sin telefon og at kryptovaluta kan købes og sælges via Fintech virksomheder og banker i Singapore helt frit både som privat og som virksomhed.

Det foreløbige UBIN konsortium er bl.a.: Bank of America Merrill Lynch, Credit Suisse, HSBC Bank, JP Morgan, Mitsubishi UFJ Financial Group, OCBC, R3, Singapore Exchange (SGX) som er Børsen i Singapore og United Overseas Bank (UOB) tillige med The Bank of Canada (BoC), Bank of England (BoE) samt nogle af verdens største betalingsudbydere og IT teknologipartnere. Deloitte, Forbes, Bloomberg og andre har lavet nogle spændende reporter der tegner et fremtidsbillede af at Kryptovaluta er i alle banker og på alle telefoner indenfor få år med denne teknologi der kan anvendes af alle i sine produkter.

F.eks. er BINANCE – verdens største vekselbørs for kryptovaluta – i Singapore med Binance Singapore og der er ialt 28 store aktører indenfor Kryptovaluta i Singapore pt. Vi har 2 nordiske partnere og følger disses Spinoff. Se mere på: https://mas.gov.sg/schemes-and-initiatives/Project-Ubin

I et interview bragt af Forbes.com, der også har ham på forsiden, siger kryptobillionæren, Changpeng Zhao, som er fra Canada og direktør for Binance, at han er optimistisk for den retning Singapore har valgt med regulering af krypto valuta sektoren og Singapores regering har konsistent sagt velkommen til finansiel innovation. Binance har på 6 måneder formået at få 6 millioner brugere og selskabet er accelererende.

“Absolut [Singapore vil vokse til et stort marked]. Den Singaporeanske regering har en dybtgående forståelse af kryptovaluta og er ret åben for finansiel innovation. Indtil videre, baseret på alt, hvad vi har set, er vi meget overbeviste om, at Singapore vil føre i den næste økonomiske revolution, der er ved at ske…”

Menneskelig kapital og talent

Singapore’s politiske beslutningstagere har gjort byens arbejdsstyrke til en af ​​verdens mest teknisk-dygtige arbejdsstyrker f.eks. indenfor server hosting, agil udvikling og generel softwareudvikling. Regeringen har tildelt 19 milliarder dollars under Research, Innovation og Enterprise 2020-planen (RIE), der fremmer et fokus på avanceret produktion og teknik, den digitale økonomi og tjenester, sundheds- og biomedicinske videnskaber og bymæssige, bæredygtige løsninger. Disse velfinansierede bestræbelser involverer robuste samarbejdsnetværk, der inkluderer Singapores universiteter (der er i verdensklasse), førende multinationale forretninger og et hurtigt voksende økosystem af startups, fintech virksomheder, erhvervs inkubatorer og venturekapitalister. Også indbygget i disse netværk er verdens top rådgivende, juridiske, regnskabs- og it-firmaer, der udgør Singapores blomstrende internationale erhvervsliv og er uundværlige for kapacitetsopbygning.

Sentosa øerne har fantastiske strande

Skattefordele 

Med den fart Singapore har, anbefaler vi Singapore som et naturligt Offshore land for export, international handel og som brohoved til de øvrige asiatiske lande.

Det er fordi Singapore har nogle af verdens bedste skattepolitikker og en forretnings venlighed, helt ud over det sædvanlige. Alting er nemt og Singapore verdens letteste sted at gøre forretninger. Er du til design af elektronik er Singapore en førende leverandør af elektroniske komponenter og device designs samt udvikling af medicin.

Skattepolitik i Singapore

Singapore er kendt for sit territoriale selskabsskatte system med overførsels mulighed til/fra alle lande.

Strategisk beliggende midt i Asien, er Singapore et attraktivt sted for globale virksomheder til, at få adgang til billig arbejdskraft og blomstrende markeder tilgængelige på kontinentet. De fleste virksomheder benytter sig af den omkringliggende billige arbejdskraft, hvor månedslønninger er helt ned til 1.200 kr.

Men den vigtigste attraktion for udenlandske virksomheder er fortsat bystatens territoriale skattesystem, der også fritager nogle kvalificerede udenlandske indtægter fra beskatning. Her taler vi om udlodninger, udbytte, afdelingens overskud, service indkomst m.v.

Singapore pålægger heller ingen kapitalgevinstskat eller er der ingen kildeskat på udbytte. Forskudsopgørelser om beskatning er også mulige.

Undgå dobbeltbeskatning

Singapore-regeringen har indset betydningen af ​​at forblive attraktiv for virksomheder ved at indføre midler til at hjælpe virksomhederne med at undgå dobbeltbeskatning. Dette førte til levering af en udenlandsk skattekredit (en såkaldt FTC-ordning) for skatter, som de Singapore-registrerede selskaber i udlandet har lidt af den overførte indkomst; såvel som gennem flere undgåelser af dobbeltbeskatningsaftaler (76 fulde og otte begrænsede traktater), som Singapore underskrev med forskellige lande / regioner.

Den udenlandske indkomst fritagelsesordning blev indført i 2003. Den har til formål at forenkle den udenlandske skatte kreditadministration for virksomheder.

Desuden indførte Singapore-regeringen et FTC-poolingssystem i 2011 for at give virksomhederne større fleksibilitet i deres FTC-krav og reducere de afgifter, der skal betales på udenlandske indtægter.

En anden ordning var dobbelt skattefradragsordningen for internationalisering (DTDi), der blev indført for at yde støtte til lokale virksomheder, der ønsker at at etablere virksomhed i Singapore og sælge på de internationale markeder.

Dette var en anerkendelse fra regeringens side af, at Singapores eget hjemmemarked begrænser væksten i lokale virksomheder her.

Hvad sker der egentligt i Singapore

Multi racialisme er blevet forankret i dens forfatning siden uafhængigheden og fortsætter med at forme nationale politikker inden for uddannelse, boliger og politik. Det kan man mærke. Der er ingen snob eller racisme, kun smil og interesse.

Vi kan også anbefale Singapore som har nogle af verdens bedste strande i Asien, fantastisk imødekommenhed og et restaurant/cafe liv og natteliv uden sidestykke i verden.

Bystatens historiske kvarter byder på snesevis af seværdigheder som Esplanade, Fort Canning Hill, National Gallery Singapore, Raffles Hotel og Buddha Tooth Relic Temple.

Der er også adskillige berømte attraktioner og verdenskendte øer, især Gardens by the Bay, Marina Bay Sands (Se foto herover), Sentosa Island, Orchard Road, Dolphin Park, Jewel Changi Airport og Singapore Zoo, som blev klassificeret som den bedste zoologiske have i Asien. Singapore Botanic Gardens er den eneste tropiske have i verden, der optræder på UNESCO’s verdensarvsliste.

Singapore er et fantastisk midtpunkt i Asien og for de tusinder af øer omkring, også for smut rejser til Thailand, Vietnam, Cambodia, Malaysia, Brunei, Burma, Kina, Taiwan, Indien m.v.

Turistattraktioner i Singapore

Vil du vide mere om hvad det koster at stifte selskaber og om selskabstyperne i Singapore – så ring 32177777.

Derudover stifter vi foreninger og fonde under forskellige forhold i Singapore der har nogenlunde de samme faciliteter som selskaberne. Vi stifter gerne Holding Selskaber i Danmark i forbindelse med selskaberne. Ring 32177777 for mere information.

Vi leverer flest services til offshore selskaber, fonde og investeringsforeninger

 • Telephone Number (Free Call to all Skyper numbers)
 • Answering Services (Skype)
 • Mail drop
 • Virtual Offshore Admin
 • Virtual Secretary
 • Telephone Answering
 • Video Conferencing
 • Audio Conferencing
 • Internet Conferencing (E-Learning)
 • Offshore/Onshore Virtual Offices
 • Offshore/Onshore Business Addresses
 • Virtual Office Space
 • Virtual Office Staff
 • Fax services
 • Telephone and IP Services
 • Virtual Business Services
 • Virtual Addresses

Vi er naturligvis behjælpelige med din sag, og vi kan kontaktes på 32177777.

Yderligere information vedr. selskabsstiftelse og bank oprettelse også for banker i udlandet

Du kan have selskabsadresse på vore kontorer pt. i Herlev, Østerbro, Hellerup og Aarhus. Ring +45 32177777 lokal 240.

Scroll to Top