Voyager Digital køber det danske Kryptovaluta selskab Coinify

Efterspørgslen fortsætter med at vokse for kryptoinvestorer for betalinger med digitale aktiver, siger handelsplatformen Voyager Digital Ltd., et Nasdaq børsnoteret firma, beliggende i Canada. Derfor har de erhvervet den danske kryptobetalingsplatform Coinify beliggende i Herlev ved København. Prisen for den danske viskomhed landede på en aftale til 85 millioner dollars for 100% af aktierne.

Voyager Digital Ltd. driver en kryptobørs, der giver detail- og institutionelle investorer en problemfri nøglefærdig løsning til handel med kryptoaktiver. Med mere end 1,6 millioner brugere og tredje kvartala resultater på US $ 60.4 millioner, har de mere end hævdet deres plads som en af de førende virksomheder i branchen.

Coinify, som var en af Metropol’s partnere, er en kryptobetalingsinfrastruktur udbyder der blev grundlagt i 2014 og giver webshops mulighed for at acceptere digitale aktiver, mens de modtager udbetalinger i traditionelle valutaer. Coinify understøtter over 20 fiat-valutaer og er tilgængelig i Europa, Asien, Nordamerika og Sydamerika. Det tilbyder også en regnings of betalingsmekanisme, der giver brugerne mulighed for at fakturere kunder og acceptere betaling i krypto.

“Vi tror, betalinger er den næste grænse,”

siger Stephen Ehrlich, CEO og medstifter af Voyager der fortalte dette til nyhedsmediet Forbes i et eksklusivt interview forud for meddelelsen om købet af det danske Kryptovaluta selskab.

(Repræsentanten mener, at betalinger af regninger er et overset emne, som kræver staplecoins som transportør evt. fra andre coins, og repræsentanten er netop en børs, der tjener penge på veksling.)

I løbet af det næste år planlægger Voyager at integrere sine systemer med Coinifys betalingsbehandlingsplatform for at give kunderne mulighed for at foretage betalinger direkte fra deres digitale aktivkonti. Dermed kan man skære de gebyrer væk, der er forbundet med traditionelle betalingsinfrastrukturer eller transaktioner i kæden. Som en del af overtagelsen er det aftalt, at Coinify aktionærerne modtager 5.100.000 af nyligt udstedte aktier i Voyager og derudover 15 millioner dollars i kontanter.

Ehrlich bemærkede, at beslutningen om at erhverve Coinify kom, da Voyager-teamet bemærkede stigende kundeefterspørgsel efter både at foretage og modtage betalinger i kryptovalutaer, især i form af Circle’s USDC stablecoin. USDC er i øjeblikket verdens næststørste stablecoin af markedsværdi ($ 27.25 milliarder), og vokser hurtigere end branchens førende (markedskapitalisering på 64.400 millioner dollars), som der ellers har været plaget af kontroverser.

Kryptovaluta udvider med nye coins ofte, men behovet for stablecoins er stærkt stigende siger Voyager Digital

“Vi mener, at USDC stablecoin er den bedste stablecoin på markedet, og at kunderne ønsker at modtage betalinger i det,” siger Ehrlich. “Vi ser denne vision om betalinger er den næste grænse på toppen af handel og investering.”

Voyager-Coinify-bindingen kommer også, da Visa og Mastercard, verdens største elektroniske betalingsnetværk, begge udbygger deres kryptovirksomheder. Mastercard annoncerede i juli,  at det havde strømlinet sin proces for kryptofirmaer at tilbyde betalingskort.

Tilsvarende vokser Visa i stigende grad sin krypto-linkede betalingskortvirksomhed, og i denne måned lancerede den første kryptobelønning kreditkort i partnerskab med kryptofirmaet BlockFi. Som et andet signal om USDC’s voksende potentiale i betalingsområdet begyndte Visa at acceptere stablecoin til afvikling af transaktioner tidligere på måneden.

Voyager antyder opkøb af andre Kryptovaluta selskaber og hentyder til at Coinbase og Voyager er de 2 markedsledende

Efterhånden som Coinify bliver integreret i Voyager’s systemer, vil der kommende blive fokuseret på vækst som den finansielle sektor som fortsætter med at udvikle sig, især indenfor FINTECH virksomheder, som Coinify er et eksempel på. Han mener også, at som et offentligt selskab med offentlig egenkapital og 200 millioner dollars kontanter på sin balance, vil Voyager fortsætte med at scanne markedet for potentielle fremtidige vækstorienterede opkøb. Det udelukkes ikke igen at ske i Danmark.

“Der er to af os offentlige i dag: Coinbase og os,” og Ehrlich siger. ” Jeg kender en masse mennesker der har sagt, at de ønsker at gå offentligt, lad os se, hvor hurtigt de kommer dertil. Vi har stadig denne føring på alle, når det kommer til det, og vi vil drage fordel af det og se på flere M &A transaktioner, men jeg tror, vi har andre fordele også. Vi er en adræt virksomhed, vores ledelsesteam har været i denne branche og kapitalmarkederne i lang tid, så vi forstår opkøb.

Advokat og Revisor Samvirket tilbyder:Scroll to Top