Spørg os – så får du råd… om juridisk rådgivning, revisorer og advokater

Metropol International er et Advokat og Revisor Samvirke der virker som henvisning- og kontor samvirke af advokater og revisorer. Vi startede i en lille butik på Nørrebrogade 88 (Ved Mejlshede Låse) i København i 1983. Her arbejdede vi 4 personer sammen i en del år der gav ideen til samvirket, og vi var vel nok Danmark mindste kontorhotel.

I 1992 (regnes som den egentlige startdato) landede vi på Østerbro og dernæst flyttede vi sammen i foråret 2002 på adressen Frederiksgade 9 ved Marmorkirken i København. Og i 2017 flyttede vi til større lokaler i Hellerup og i Herlev samt Aarhus afdelingen blev dannet. Endelig har vi siden 1993 haft kontor i Hannover i Tyskland som ejendomsmægler, ejendomsinvestor og rådgivning indenfor formuepleje. Fra dette firma har vi også opnået en stor indsigt i Tyskland som marked, og lavet eksportstøtte, virksomhedsetableringer og virksomhedsfremme ordninger.

Vi henviser derfor til vore advokater og revisorer hvis du ønsker rådgivning eller services. Det er f.eks. juridisk rådgivning, regnskaber, moms, arv, generationsskifte, fusioner, spaltninger, emigration, skattesager, skatterådgivning samt iværksætterrådgivning.

Vi har alle dage stiftet virksomheder i Danmark og udlandet. Det er stiftelser af selskaber såsom Enkeltmandsvirksomhed, I/S, K/S, a.m.b.a., s.m.b.a., f.m.b.a. (samlet kaldet VMBA selskaber), ApS, A/S, Holdingselskaber, P/S, Erhvervsdrivende Fonde, Foreninger, Selvejende Institutioner, Investeringsforeninger, Filialer, Europæiske selskaber og Offshore Selskaber.

Vi tilbyder momsregistrering, bankoprettelse og globalisering og service i mere end 92 lande via vores samarbejdspartnere. Vi bestræber os på, at levere de bedste eksperter til opgaven. Internationalt er vi individuelt medlemmer af 8 globale netværk herunder Telfa, ABA, IBA, FSR, AIJA, Lexwork, Revisionsnet, IAPP, TalentFinder og VERIO. Disse foreninger består af advokater og/eller revisorer.

Vi har til huse i Herlev, Østerbro og Aarhus med i alt 990 M2 til kontorer, mødelokaler og kurser m.v.

Få råd om skatteret, internationale erhvervsmuligheder og globalisering

 • Advokatbistand og bistand fra Jurister og Skatterådgivere i mere end 92 lande
 • Revision, Årsregnskaber, selvangivelser og administration af fast ejendom og udlejningsejendomme
 • International Tax Services (ITS) og Financial Services (FS) med 4 revisorer som er eksperter i International Skattelovgivning
 • Danmarks ældste (siden 1983) og største leverandør af Offshore selskaber
 • Udarbejdelse af årsregnskaber i 26 lande foreløbigt og tillige håndtering af evt. skattesager
 • Globalisering med Selskabsstiftelser og etablering af domiciler og adresser i hele verden.
 • Stiftelse af skattefrie holdingselskaber, fonde og beskatningsmæssig vurdering og udarbejdelse af årsregnskaber i koncerner
 • Skattefrie Fusioner, Spaltninger og Aktieombytninger samt kontrakter forbundet hermed
 • Arv, Generationsskifte, Fremtidsfuldmagter og udflytning af Danmark ved etableringer uden for Danmark
 • Metropol IP Right Management tilbyder global management af IP rettigheder
 • Køb og salg af ejendomme, virksomheder, hoteller samt lån mod sikkerhed i lejekontrakt, pantebreve og fast ejendom
 • Metropol tilbyder via vore netværks medlemskaber ca. 2.500 advokater og jurister for skatterådgivning i 92 lande over hele verden, med tilhørende skatterefusion, regnskabsservice, administration og selskabsdrift med kontoradresser på vore medlemmers adresser

Kontakt os venligst på telefon +45 32177777 lokal 280 for yderligere information.

Scroll to Top