USA Delaware skattefrie Offshore Selskaber, Fonde, Foreninger og HoldingSelskaber

Delaware (USA’s første Stat) er hjemsted for mere end 1 million  internationale selskaber inkl. nogle af verdens største internationale selskaber og tillige USA’s største virksomheder. Dertil kommer at henved 70% af Fortune 500 virksomhederne, altså de 500 største virksomheder i verden, ligger i Delaware der i år kan fejre 320 års fødselsdag. “Frihed og uafhængighed” er sloganet i Delaware’s våbenskjold. Derudover er Delaware hjemsted for mere end 50% af ALLE børsnoterede virksomheder i USA.

Derfor kan vi anbefale danske virksomheder og velhavere at investere her og/eller få sit eget amerikanske selskab her. Det er med fordel at supplere med et selskab i Cayman Island.

 • Nogle kendte firmaer i Delaware: Tesla (og Nevada), Space-X, Ford, Fedex, Facebook, Apple, Amazon, Blue Origin, Jeff Besos, Ebay, Walmart, Walgreens, IBM, JP Morgan & Chase, VISA, Bank of America, Barclays, HSBC, Citigroup, Ing Group, Twitter, McDonalds, Siemens, U.S. Airforce, Otis, UPS, Capgemini, Accenture, Ernst & Young, Deloitte, Nestle, Boeing, Chevron, AT&T, Starbucks, Uber, Dupont, Ford, General Motors, Stellantis, Daimler/Mercedes, BMW, VW/Audi, General Electric, CSC, Bill & Melinda Gates Foundation, Coca-Cola, Blackrock, Fidelity, Vanguard, Johnsson Group, Astra Zenica, British American Tobacco, The Bancorp, Dupont, Metlife, United Health, Axa, Allianz, Berkshire Hathaway og Warren Buffet.
 • Også de store nordiske virksomheder foretrækker bl.a. Delaware såsom: Norges Oliefond (investor i ca. 9.200 firmaer), ATP, P+, PFA, PensionDanmark, A.P. Møller Mærsk, Novo Nordisk, DNB, Danske Bank, Jyske Bank, Nykredit, Sydbank, Danica, PFA, DSV, Ørsted, Vestas, Lego, Danfoss, Pandora, Carlsberg, GN Store Nord, Coloplast, Rockwool, Chr. Hansen, H&M, Ericsson, ABB, Nokia, Equinor, Volvo, Telenor, Spotify, Klarna, Electrolux, Norsk Hydro, Nokia, Vipps, AstraZeneca, og mange andre. Derudover er der rigtig mange kendte danske private såsom Lars Seier Christensen, Anders Holch Povlsen, Kasper Rørsted (Addidas CEO) og Martin Thorborg.

99% af alle amerikanere er på en eller anden måde direkte eller indirekte i berøring med Delaware som forbruger, lønmodtager, via virksomhedsrelationer eller kreditkort bruger. Selv Præsident Joe Biden bor i advokatbyen Wilmington, så der er ikke så langt hjem, ca. 1,5 timer i bil. Derudover kan du se en liste over de TOP10 – TOP20 banker der har aktiviteter i Staten herunder.

Fakta om Offshore Selskaber i Delaware, den første stat i USA med 100% lovlig skattefrihed for virksomheder

 • Indtil 70% af de 500 største virksomheder i verden findes i Delaware USA
 • Mere end 90% af alle IPO virksomheder i 2021 er etableret i Delaware
 • Mere end 50% af de børsnoterede selskaber i USA (De 2 børser hedder: NYSE der står for New York Stock Exchange og NASDAQ) finder du i Delaware.
 • Delaware er hjemsted for mere end 50% af USA’s holdingselskaber
 • Delaware er verdens største IP stat som huser flest varemærke rettighedsindehavere, patentrettigheder, designbeskyttelse m.v.
 • Anonymitet: Ejere og direktører kan være anonyme, kun administrator vises i selskabsstyrelsen i Delaware
 • Ingen regnskabskrav i visse virksomhedstyper
 • Fantastisk skattesystem der giver skattefrihed, 0% i skat på en række områder f.eks. også investeringsindkomst, Delaware obligationer og udenlandsk indkomst
 • Der betales 0% i skat, altså ikke SALGSSKAT mellem 2 firmaer i Delaware, såfremt ejer ikke bor i Delaware. Hvis Danmark var Delaware skulle vi ikke betale skat når vi fakturerer hinanden fra aps til aps.
 • Delaware er samtidigt der hvor de fleste danske firmaer har sæde, sammenlignet med den anden skattefrie stat i USA som hedder NEVADA, som ligger på vestkysten grænsende op til Californien og vi i Norden har historiske relationer tilbage til 16 hundredtallet.
 • Delaware er USA’s første stat og grundlægger af både Repræsentanternes Hus og Senatet i USA
 • Verdens mest firma venlige lovgivning siden 1792 og retten har åbent til midnat
 • Flere analyser peger på, at du har større succes når du etablerer dig i Delaware end andre steder = 22% større chance for succes i gennemsnit.
 • Der er kun 2 timers kørsel fra Wilmington til det Hvide Hus i Washington eller til Frihedsgudinden i New York
 • De fleste New York selskaber ligger i Delaware og har så en filial i New York der repræsenterer sig som den officielle adresse for virksomheden
 • 55% af vore europæiske kunder supplerer adressen i USA, Delaware med kontorleje i f.eks. New York, Berlin, Frankfurt, Los Angeles, London, Jakarta, Paris, København,  Tokyo, Hong Kong, New Delhi, Panama City, Oslo, Moskva, Beijing, Singapore, Stockholm, Dubai, Rom, Sydney, Mumbai, Shanghai, Bangkok, Rio de Janeiro, Chicago, Boston, Johannesburg, Toronto, Madrid, Riyadh, Ankara, Milano og Abidjan
 • Har du firma i Delaware kan du få adresse i alle andre 52 stater, f.eks. New York, Chicago i Illinois, Houston i Texas, Phoenix i Arizona, Philadelphia i Pennsylvania, San Antonio i Texas, Los Angeles, San Francisco, San Diego og San Jose i Californiaen eller f.eks. Dallas i Texas.
 • På den måde bliver firmaerne lovligt registreret med filialer i de forskellige stater og lande og kan opererer skattefrit i de nævnte lande og byer. Der er dog skatte muligheder for indkomst genereret i USA, men ikke andre steder.

Flere analyser peger på, at de virksomheder som etablerer sig i Delaware klarer sig generelt bedre end virksomheder placeret andre steder. Der er færre konkurser, flere ansatte, bedre indtjening, mest vækst og færre retssager. F.eks. kan en virksomhed aldrig gå Konkurs i Delaware, man betaler blot skatten på de 300 dollars, så er selskabet åbnet igen.

Bliv amerikansk virksomhedsejer med en virksomhed i Delaware, USA

Der er formentligt ingen i Europa der vil have hjemsted i Washington, Philadelphia eller New York når man kan opnå skattefrihed 1 times kørsel til Delaware fra det Hvide Hus i Washington eller 2 timers kørsel fra New York.

Mange europæere bosætter sig her i dette finansielle verdenscentrum med lave huspriser, og som er i den økonomiske superliga sammenlignet med andre stater i USA. Måske spiller det også ind, at virksomheder har NUL procent i skat for indtægt uden for grænserne og nul procent i salgsskatter mellem virksomheder, og der er ingen skat på lokale obligationer, ej heller regnskabspligt for nogle typer af selskaber og der skattefrie udlodninger. Som privat bosætter mange sig her, da der er ualmindeligt mange strande, flotte billige huse, lav kontorleje, et klima på højde med Italien og kort afstand til alting. Se videoer i slutningen af denne side.

Beliggenheden og muligheden for at være en USA virksomhed tiltaler mange danske virksomhedsejere

Som en amerikansk delstat er Delaware tillige beliggende tæt på New York og Washington. Med under 1 million indbyggere og et areal på knap 6500 km² er det den næstmindste stat. Til gengæld er den størst med hensyn til selskaber.

90% af alle amerikanere er direkte eller indirekte i kontakt med staten da de fleste firmaer har mange relationer her. Delaware er tillige hjemsted for mange kreditkort udstedere som f.eks. Visa, Master, Google, Apple, Samsung og mange andre.

Advokat og Revisor Samvirket har kontor i den største by Wilmington også kendt som advokat byen, mens den mindre kendte hovedstad hedder Dover. Der er i alt 6 danske tilknyttet os, som er tidligere advokater (man kan ikke praktisere dansk lov i USA), 4 revisorer og 1 skatterevisor. Den ene revisor bor dog i Philadelphia i staten New Jersey, 20 minutters kørsel fra Wilmington.

 • Fra Wilmington til New York/Frihedsgudinden/Manhattan: 2 timer
 • Fra Wilmington til Philadelphia: 36 min
 • Fra Wilmington til Baltimore: 1 time og 10 minutter
 • Fra Wilmington til Det Hvide Hus/Washington: 1 time og 45 minutter
 • Fra Wilmington til Toronto/Canada: 7 timer
 • Flyvetid fra København til Philadelphia lufthavn: 11 timer og 10 minutter
 • Man behøver ikke bo i USA, men gør man er der 9 stater uden privat indkomstskat: Der er Alaska, Florida, Nevada, New Hampshire, South Dakota, Tennessee, Texas, Washington, og Wyoming. New Hampshire opkræver dog en 5% skat på udbytte og renteindtægter. Flade skattesatser gælder i stater som Arizona (2,5%) og Colorado (4,4%), mens stater med progressive skattesystemer, såsom Californien, spænder fra 1% til 12,3%.
 • Man behøver ikke bo i Delaware, man kan bo hvor man vil i verden, men gør man, vil statens progressive indkomstskattesatser for private varierer fra 0% til 6.6%, afhængigt af indkomstniveauet. Det er nok mest interessant for revisorer og advokater, da mange af vore partnere bor i Delaware.
 • Er du medlem af specifikke organisationer, foreninger og ordner, tilbyder vi en specifik årlig rabat på mange ydelser.

Delaware er den første stat i USA og grundlægger af Senatet og Repræsentanternes Hus

Holland var de første foruden de indfødte som bosatte sig her i 1631 og Sverige havde en handelsstation fra 1638 men i 1664 blev alle fordrevet. USA’s uafhængighedserklæring banede vejen for, at Delaware blev den første nord-amerikanske stat af 13 kolonier i USA i 1787. Mange frimurere skrev under på denne erklæring, der menes være faddere til det moderne USA, med George Washington som præsident. Selve dannelsen af Repræsentanternes Hus og Senatet skete i Delaware. Derfor er Delaware et stykke ægte amerikansk historie som den første stat overhovedet i USA.

Delawares økonomi klarer sig generelt bedre end USA’s nationale økonomi og U.S. Air Force Base, bidrager med dette som en af de største lufthavne i USA. Men ellers lever Delaware sådan set af de mange selskabsstiftelser som giver 300 dollar i skat pr. år.

I USA råder vi i Delaware og Nevada over mange specialister

 • IP Management, Patenter, Designbeskyttelse, Brugsmodeller og Varemærker (Vi har lavet patenter for nogle af verdens største firmaer)
 • Softwareudvikling, Spiludvikling, App Udvikling og IT industrien
 • Internet industrien herunder server-hosting, co-location og it-outsourcing i TIER1-3 miljøer med alle miljø og ISO certificeringer
 • Investeringsselskaber, Udviklingsselskaber og Ejendomsselskaber tl administration af ejendomme, industriejendomme, beboelsesejendomme m.v. f.eks. som Blackstone m.fl. hvor der betales husleje til Cayman Island.
 • Aktiehandel, Valutahandel and handel med Commodities f.eks. Daytrade med 0% i skat, Aktier, Obligationer med 0% i skat, Valutahandel med 0% i skat, Commodities såsom oliehandel, majs, mel, ris, sølv, guld, platin, soya og juice ekstrater.
 • Petroleums Industrien (De fleste af de største olieselskaber har hjemsted eller datterselskab i Delaware)
 • Life Science herunder fødevareindustri, Biotech og Cannabis markedet
 • Solcelle & Vindindustri f.eks. fokuserende solceller, solcellemursten, solcelletagsten m.v.
 • Bygge industrien med f.eks. NASA udviklet overfladebeskyttelse af huse og facader
 • Delaware huser mange anerkendte Advokat huse, internationale skatterådgivere og de største revisionsselskaber i verden
 • De fleste indenfor spilindustrien og kryptovaluta er i Delaware og Cayman Islands.

I Delaware tilbyder vi selskabsstiftelse med mange faciliteter:

 • LLC Selskaber (Limited Liability Corporation) svarende til ApS eller A/S i Danmark
 • Corporation selskaber
 • Erhvervsdrivende eller private Fonde og Foreninger
 • Partnerskabsselskaber
 • UCC Uniform Commercial Code (Online administration med SSL login)
 • Offshore selskaber som holdingselskab
 • Offshore selskaber som driftsselskab
 • Selskab som amerikansk base for eksport til resten af verden
 • Amerikansk skattefrit IP Holding selskab for opsamling af IP rettigheder såsom varemærker, patenter og designbeskyttelse
 • Hovedkontor for USA aktiviteter m.v.
 • Vor egen dansktalende jurist som bor i Wilmington
 • Mulighed for at leje en direktion og en adresse
 • 3 Højesteretsadvokater som er specialister i henholdsvis Selskabsret og IP, Patenter, Design og Varemærkeret
 • 2 autoriserede revisorer for evt. regnskabsaflæggelse og selvangivelse i hele USA.
 • Verdens bedst konsoliderede banker på TOP25 listen af verdens sikreste banker

Her er en opdateret liste over BANKOPRETTELSER HOS BANKER DER HAR filialer i Delaware baseret på aktivernes størrelse:

Bankoprettelse kan ske hos:Aktiver (USD) milliarder
JPMorgan Chase Bank, N.A.2.74 trillion
Deutsche Bank Trust Company Americas226.22
Barclays Bank Delaware26.53
Bank of China (USA)19.87
Industrial and Commercial Bank of China (USA)19.26
PNC Bank, National Association17.85
Santander Bank, National Association14.87
Bank of Nova Scotia10.23
TD Bank USA, National Association8.34
HSBC Bank USA, National Association8.25
Wells Fargo Bank, National Association6.89
Morgan Stanley Bank, National Association6.25
Capital One, National Association5.88
UBS Bank USA, National Association4.73
BMO Harris Bank National Association4.21
BNY Mellon, National Association4.20
M&T Bank, National Association4.03
Goldman Sachs Bank USA, National Association3.96
Citizens Bank, National Association3.67
Regions Bank, National Association3.30

Det perfekte hjemsted for virksomheder der gerne vil have en lukrativ skattefrihed og mulighed for at komme ind på USA markedet

Virksomheder vælger Delaware ikke af en enkelt grund, men fordi vi leverer en komplet pakke af services. Delaware General Corporation Law er den mest avancerede, den mest fleksible og forretnings venlige i USA.

Delaware Court of Chancery er en unik 220-årig forretnings domstol der har skrevet det meste af den moderne amerikanske selskabsretlige retspraksis. Delaware’s stats regering er forretnings venlig og vores kontor opererer med en state-of-the-art effektivitet med en hurtig, venlig og professionel service til kunder, advokater og registrerede agenter.

Vi agerer ofte sælgers mand for danske advokatvirksomheder og revisionsvirksomheder, både som jurister og revisorer og på kurser m.v.

Disse faktorer har alle bidraget til at gøre Delaware til et førende juridisk hjem for virksomheder over hele verden.

Division of Corporations har specialister i hvert afsnit til at besvare spørgsmål og hjælpe dig med at oprette dit firma, UCC eller skatte dokumenter. Du kan også indgive ændringer via vort online system der er krypteret i 2048 bit for oprettelser, ændringer og UCC-dokumenter. Vi har også en navnereservationsmulighed.


ANTAL Danske Offshore Selskaber og dets ansatte i antal

Som det fremgår i nedenstående tabel havde Danmark 15.000 offshore selskaber. Disse selskaber beskæftiget samlet set 1,6 millioner personer. I tabellen kan du se at tallet er stigende hvert år også i Covid årene. Det er derfor populært at udvide have selskaber i udlandet og som gammel skibsnation er vi et af de lande med fleste selskaber ude i verden.

Selvom der stiftes flere og flere selskaber i udlandet går det ikke udover antallet af selskaber i Danmark som har rundet 330.000 selskaber.

Antal Offshore Selskaber og antal ansatte i disse selskaber
Danske datterselskaber i udlandet efter enhed, branche og tid
 201920202021
Offshore selskaber til danske selskaber
TOT Erhverv i alt14 30714 54815 156
2 Industri, råstofindvinding og forsyningsvirksomhed3 0473 1643 374
3 Bygge og anlæg248239266
4 Handel og transport mv.6 3706 4686 631
5 Information og kommunikation9801 0411 151
6 Finansiering og forsikring9919641 044
7 Ejendomshandel og udlejning750716694
8 Erhvervsservice1 7911 8121 826
9 Offentlig administration, undervisning og sundhed89101122
10 Kultur, fritid og anden service414348
Antal Ansatte i Danske Offshore Selskaber
TOT Erhverv i alt1 476 0731 426 8801 649 573
2 Industri, råstofindvinding og forsyningsvirksomhed409 433419 112450 274
3 Bygge og anlæg13 19412 86314 461
4 Handel og transport mv.447 514425 617451 803
5 Information og kommunikation32 97739 29449 528
6 Finansiering og forsikring10 38310 19312 041
7 Ejendomshandel og udlejning90 34883 90176 754
8 Erhvervsservice458 996423 385576 028
9 Offentlig administration, undervisning og sundhed9 9289 76816 068
10 Kultur, fritid og anden service3 3002 7472 616

Stigende antal ANSATTE, selskaber og koncerner i Danmark

I 2021 var der i alt 759 koncerner bestående af ti eller flere firmaer, hvilket er en fordobling set over en tiårig periode. Det samlede antal koncerner i Danmark steg med 62 pct. til 50.500 over samme tiårig periode. I disse koncerner indgik der i 2021 145.000 firmaer med 950.000 fuldtidsansatte. Sammenlignet med året før kom der i 2021 3.200 flere koncerner og 10.000 flere firmaer i koncerner. Antallet af fuldtidsansatte i koncerner steg med 6 pct. i forhold til året før, svarende til 53.500 fuldtidsansatte.

Der er kun ca. 85.000 arbejdsledige i Danmark hvilket svarer til 2,9%. Det samlede antal firmaer i Danmark er stærkt stigende og vil nå over 330.000 i 2023.

GDPR Compliance i USA

USA er et af de førende lande med compliance til EU Persondatabeskyttelse. Med nem compliance og det faktum at det meste af verdens GDPR compliance software kommer fra USA, kan man være ganske rolig vedr. overholdelse af enhver EU lovgivning.

De fleste softwareløsninger kommer fra USA og de fleste compliances til at overholde loven der starter Maj måned 2018 er produceret i USA.
Vi leverer flest services til offshore selskaber, fonde og investeringsforeninger

Vi formidler nedenstående og er på ingen måde operatøren af disse services:

 • Flot fysisk adresse, der ser perfekt ud på Streetview, med adgang til mødelokaler m.v. man får altså ikke et eget kontpr med i prisen, men adgang til mødelokaler.
 • Guld eller Platinnummer på de fleste operatører med Velkomst med musik og omstilling, telefonsvarer, kø-information, upload egen musik e.t.c. Selve guld/platinnummer går efter numre der f.eks. har 4 ens cifre i telefonnummeret.
 • Webdomæne, Webhotel, Mailserver ubegrænset m.v. er med i prisen på alle selskaber. Der er f.eks. Learndash, Astra, Divi, Neve, Flatsome, Generatepress som bureaulicenser i et år. Værdi indtil 8.000,- DKK
 • Man kan have adresser som filialer i alle andre 52 stater, de fleste vælger f.eks. New York, Los Angeles, Boston, Denver, Chicago, Houstoin, Philadelphia, San Antonio, San Diego, Dallas, San Jose, Austin, Washington, Seattle, Phoenix.

Vi er naturligvis behjælpelige med din sag, og vi kan kontaktes på 32177777.

Yderligere information vedr. selskabsstiftelse og bank oprettelse også for banker i udlandet

Du kan have selskabsadresse på vore kontorer pt. i Herlev, Østerbro, Hellerup og Aarhus.
Ring +45 32177777 lokal 240.

Scroll to Top