Bankoprettelse, Bitcoins, Ether og kryptovaluta

Tiderne skifter og nutildags er banker meget forsigtige, også selvom mange konkurrenter er rene webbanker der tilbyder det samme som normale banker kan. Nye Kryptovalutaer, Blockchain og sociale medier er i gang med at forandre den måde vi betaler hinanden og hvordan vi betaler for varer.

Vi vil se en række valutaer udfordrer pengesedler og disse nye valutaer vil på både kort og lang sigt ændre sig i retning af et pengeløst samfund fordi behovet for pengesedler er stærkt faldende over det meste af verden. Der vil komme statslige erstatninger for Kryptovaluta der er låst til en officiel valuta eller guld i 2018-2019 og overskud skal beskattes, i flere lande med tilbagevirkende kraft.

Der vil således komme et CO2 neutralt alternativ fra EMU ( Den Europæiske Monetære Union ) og den Europæiske Central Bank der baserer sig på, at denne nye kryptovaluta er låst til f.eks. EURO eller GULD, ligesom den danske krone er låst til EURO’en. Som det er nu sviner Bitcoin en del mere end hele Danmarks samlede strømforbrug, hvorfor den nye valuta ikke vil bygge på Blockchain.

Som det er nu udgør bitcoins under 1 promille af verdens transaktioner, selvom man taler om store beløb. Det betyder ikke at Blockchain og Kryptovaluta vil forsvinde de nærmeste år, men gradvist erstattes af alternativer. Vi forventer Blockchain rammer en pris på 100 dollars indenfor 3-4 år og at der i denne periode er andre og bedre teknologier på vej.

Erfaring og pålidelighed med bankoprettelser, offshore banker og kryptovaluta

Metropol Samvirket har mere end 30 års erfaring med håndtering af bankoprettelser i Danmark og for Offshore-Selskaber tillige med oprettelser af systemer til virksomheder, foreninger, investorgrupper og private. Faktisk havde vi i perioden fra 1999-2017 GRATIS bankoprettelse med vore selskaber (til 995,-) hvis man valgte blandt de 4 storbanker: Nordea, Danske Bank, Jyske Bank og Sydbank. På den måde kunne man spare op til 2.000 kr.

I dag har vi aftaler med flere grønne banker, flere bitcoins banker, investeringsbanker, Webbanker såsom Paypal (verdens største bank) og vi indgående kendskab til aktiehandel, kryptomining og til kryptovalutaer såsom Bitcoins og Ether. Dertil kommer at vi har erfaring med flere betalingsgateway’s så du kan modtage betalinger på dit websted, på din telefon, på Facebook butikker eller andre Internet sider.

Indenfor kryptovaluta så vi tidligt at det er en psykologisk dreven spekulation uden baggrund i den virkelige verden, lidt ligesom pennyshares og de beløb vi indskød i fællesskab har givet os nogle af de højeste afkast nogensinde. Vi fraråder imidlertid investeringer i kryptovaluta fordi prisen er for høj nu.

Flyt bank og spar tusindvis af kroner med en Bankoprettelse for Danske og udenlandske banker

Gennem de senere år, har vi oprettet mange baker for vore kunder, både her i Danmark og i udlandet. En af de store faktorer er, at bankerne i stigende grad, stiller relative store krav til sine kunder også selvom man ikke skal låne penge. Derfor er Bankoprettelse blevet et produkt der i stigende grad laves af rådgivere og jurister.

Med mere end 25 års erfaring per medarbejder, er vi en kompetent rådgiver og partner for din virksomhed eller privat.

Det er blevet svært, at lave bankoprettelse, fordi bankerne typisk forlanger:

 • En forretningsplan på ca. 36 sider med bl.a. stiftelses budget, aktiv/passiv opstilling, stiftelses papirer, driftsbudget, likviditetsbudget m.v.
 • Klare definitioner af kundegrupper, markeder, markedsføring og service- og produktinformation
 • Vision, Mission og Value Statement
 • Det er svært at få kreditkort m.v. Vi leverer VISA DANKORT, VISACARD eller MASTERCARD som evt. kan kombineres med elektroniske betalingsmidler såsom MobilePay.
 • Vi leverer de fleste webbanker med tilhørende kreditkort eller betalings-gateway til din telefon, Facebook, Paypal kreditkort m.v.
 • Privat hæftelse (Kaution) og evt. partner eller ægtefælle kaution

Banker skal kende alt der vedrører enhver transaktion og du skal passe på med banker, også selvom du allerede har en:

 • Modtager du penge på en privat konto som tilhører erhverv sker der anmeldelse til Skat, selv hvis der står “tilbagebetaling lån” på bankkonto udtoget, Skat sender herefter beløbet til beskatning som A-Indkomst hos modtager og er det firmaer imellem forlanger de, at man kan se det modsvarende beløb overført tidligere
 • Foretager du transaktioner til og fra udlandet anmelder banken dette forhold til SKAT og i sidste ende politiet, for større beløb. De beløb der ikke kan redegøres for, sender Skat til personlig beskatning. Har du f.eks. sendt 200.000 skal du med andre ord beskattes personligt af de 200.000 og transaktionen meldes ofte til politiet.
 • Banker forlanger at kende formålet med enhver transaktion, de skal kende dig og dine forretningskoncept, de skal kende dine kunder og de skal kende enhver del der vedrører din privatøkonomi samt erhvervsøkonomi, dette sker jf. Hvidvaskloven

Bankerne stiller krav til private, foreninger og virksomheder fordi de skal KENDE kunderne, deres produkter og arbejdsområde. Endvidere er et en ubestridelig kendsgerning, at bankerne gerne vil kende FORMÅLET med dine transaktioner. Det gør de fordi de skal overholde Hvidvaskloven i daglig tale, det er dog tale om særligt omstændige krav stillet af bl.a. Finanstilsynet.

Sker der f.eks. indbetalinger fra og til udlandet, sker der ofte det, at SKAT kontaktes. Det kan betyde at Banken lukker din konto midlertidigt indtil, at Banken kender formået med dine transaktioner.

Vi håndterer følgende kundetyper:

 • Private
 • Foreninger
 • Virksomheder
 • Koncerner
 • Aktiehandlere
 • Valutahandlere
 • Værdipapirhandlere
 • Pantebrevsinvestorer
 • Kryptovaluta investorer og
 • Kryptominere ( Dem som miner/producerer f.eks. Bitcoins og Ether )

Sikkerhed fra bankerne

Idag er der efter bankpakker et stykke vej endnu før, at bankerne har genvundet sit kapital sikkerhedsgrundlag. Imidlertid er der så godt som ingen chance for, at miste sit indestående udover garantierne hvis man holder sig til TOP50 banker af de best kapitaliserede banker. Altså de banker der har højeste TIER 1 sikkerhed. Der kan imidlertid være mange grunde til f.eks. at have andre banker end de traditionelle danske.


SKAT stiller ofte også krav om sikkerhedsdeponering

Man skal passe på med stiftelser, ændringer og de signaler man sender til SKAT. SKAT stiller nemlig dagligt krav om indbetaling af sikkerhed for skatte momsafregningen i et kvartal eller 6 måneder. Dette kan nemt løbe op i et krav om indbetaling fra SKAT på ca. 500.000, idet det er SKAT der foretager et skøn, for på ingen måde at tabe penge på “kundeforholdet” akkurat ligesom en bank.

Hvis du opretter Offshore selskaber kan du få en nedsat pris på bankoprettelsen. Dette gælder også når du stifter danske selskaber (Holdingselskab med datterselskab som enten IVS, ApS eller A/S)

Hvidvaskloven

Vi har lavet en vejledning til vore klienter, der henviser til relevante gældende love og som tillige henviser til det konkrete og komplette lovgrundlag.


Metropol tilbyder en dansk eller udenlandsk bankpakke inkl. Bitcoins og/eller Ether fra 1.995,- ved ren bankoprettelse

Vi har forskellige bankpakker i Danmark og udlandet, hvor det kommer lidt an på hvad bank skal benyttes til. Der kan være restriktioner for nogle banker. Vi kan indkluderer ovenstående forretningsplaner samt 1 times møde. Ring for nærmere info. Har du allerede en forretningsplan kan vi også samarbejde efter en revision af dine ønsker og din forretningsplan.

Vi samarbejder med revisorer og advokater i hele Danmark.


Ring +45 32177777 lokal 240 for mere information om oprettelse af banker eller udfyld formularen og vi ringer dig op.


 

 

HUSK denne side/dette firma: