Profil

Metropol International henviser til revisor- og advokatbistand, regnskabsservice, administration og selskabsdrift i mange lande over hele verden. Samvirket tæller i dag 26 ansatte og partnere.

Vi er etableret henholdsvis i København i 1983 og 1992 på adressen Nørrebrogade 88 og Fruebjergvej 3 og fusionerede i foråret 2003 på adressen Frederiksgade 9 ved Marmorkirken og Amalienborg i København. Samtidigt blev kontoret i Aarhus etableret.

Vi flyttede i 2017 til henholdsvis Herlev og Hellerup og har nu kontorer på Østerbro, Hellerup samt Aarhus.

Vore partnere og samarbejdspartnere er alle seniorer (mindst 45 år) med min. 10 års erfaring indenfor Jura, Revision, Virksomhedsrådgivning og Skatterådgivning.

Vi er tillige repræsenteret internationalt via vore samarbejdspartnere, kontorfællesskaber og via vore medlemmers medlemsskaber i revisor- og advokatforeninger, klagenævn og offentlige repræsentantskaber som medlemmer eller repræsentantskaber for lande, organisationer og foreninger.

Et samvirke der har internationale relationer

I de juridiske netværk indgår vi advokat samvirket der tæller ca. 2.500 juridiske rådgivere, skatterådgivere og advokater i det meste af verden. Internationale sager kan derfor oprettes fra vore kontorer i Danmark. Det kan f.eks. være ejendomsinvestering, placeringer af gevinster og afkast, advokat inkasso, arvesager, fusioner eller international repræsentation af virksomheder og IP rettigheder i indtil 92 lande inklusiv Danmark.

Metropol kan tilbyde følgende service:

 • juridisk rådgivning via vore mange partnere i 92 lande foruden Danmark
 • skatterådgivning på tværs af grænserne
 • årsregnskaber, selvangivelser, likviditetsrådgivning og konkursrådgivning
 • offshoreselskaber og selskabsstiftelser i hele verden
 • splitleasing, flexleasing samt leasing af driftsmidler, ejendomme og biler
 • stiftelse og rekonstruktion af selskaber
 • tilbagetagning til erhvervsstyrelsen for selskaber der er oversendt til tvangsopløsning i skifteretten eller Sø- og Handelsretten
 • schengen visa service og international visa service
 • finansiering samt køb og salg af selskaber, vi køber skuffeselskaber og selskaber generelt uden drift
 • køb og salg samt belåning af pantebreve
 • drift af hoteller, fast ejendom og udlejningsejendomme
 • køb og salg af hoteller, ejendomme og virksomheder

Metropol International tilbyder revisor- og advokat-bistand i mange lande over hele verden, regnskabsservice, administration og selskabsdrift.

Metropol har hovedkontor i København med afdelinger i København og Århus. Tillige har vi danske medarbejdere og familiemedlemmer som arbejder fra kontorer i bl.a. Malmø, Stockholm, Oslo. Helsinki, Baltikum, Berlin, Hannover, Frankfurt, Paris, London, Marbella, Valetta, Rom, Los Angeles, Warsawa, Wilmington, Prag, Budapest og Limassol. Vi er tillige repræsenteret via samvirket TalentFinder® samt VERIO® med partnere i 75 lande. Spørg os – så får du råd.

Kontakt os venligst på telefon +45 32177777 lokal 280 for yderligere information.


Metropol er et kontorfællesskab af private CVR numre i formen Partnerselskaber, ApS og A/S som individuelt har rutiner og indberetningspligt indenfor de Love, Regler, Bekendtgørelser, Direktiver og Forordninger samt guides som beskrevet i følgende dokument:

Ved oprettelse af f.eks. selskaber beder vi derfor om kopi af pas, sygesikring, el-regning eller lign samt til revisorbrug evt. fuldmagter til repræsentation overfor erhvervsstyrelsen, skat og evt. andre. Vi er pålagt at kontrollere i forhold til ovenstående regler indenfor Hvidvask og Finanstilsynets PEP liste.