Job

Metropol kan pt. tilbyde følgende stillinger:

Advokat (H) og Advokat (L) Århus og Herlev

Som advokat og/eller partner i Metropol kan du være med til at præge hvilke arbejdsområder og ekspertiser vi skal bringe til markedet. Vi forestiller os, at du er 45-55 år og har arbejdet selvstændigt eller på advokatkontor i mindst 10 år. Du vil beholde dine klienter og nuværende og kommende klienter og omsætning og alene afregne evt. husleje og bidrag til vore andre eksperter i vort Advokat Samvirke.

Advokat Århus og København

Som advokat og/eller partner i Metropol og advokatselskabet.dk kan du være med til at præge hvilke arbejdsområder og ekspertiser vi skal bringe til markedet. Vi forestiller os, at du er 35-55 år og har arbejdet selvstændigt eller på advokatkontor i mindst 10 år.Du vil beholde dine klienter og nuværende og kommende klienter og omsætning og alene afregne evt. husleje og bidrag til vore andre eksperter i vort Advokat Samvirke.

Revisor København og Herlev

Som partner i Metropol får du eget kontor med en attraktiv adresse centralt i København. Der er krav om præcis kundeservice og indtjening på min. lønudgiften. Som revisor er dit job at supervisere bogholderiet og tillige yde revisionsmæssig rådgivning til vore klienter.

Receptionist København

En stilling som receptionist ledig. Vi forestiller os du er 25-45 år med en serviceminded og besidder en præsentabel indstilling. Du skal kunne tale dansk, engelsk, tysk og fransk. Det er en fordel hvis er tidl. bogholderiassistent eller revisor assistent, da noget tastearbejde må påregnes.

Sælger Herlev og Århus

Som sælger laver du udelukkende opsøgende salg til advokater og revisorer i Danmark. Stillingen er en kombination af fast løn og provision og kræver indsigt i Metropol’s voksende marked. Fremsend venligst CV, foto og lønkrav.


Ring 3217 7777 for mere information 

HUSK/SEND: