Finansiering af virksomheder og bilfinansiering

Vi kan ikke længere tilbyde 1,49% i rente for LEJE, BILLEJE, SPLITLEASING, FLEXLEASING OG FLÅDELEASING, da vi har solgt dette til vor partner flexleasing.net

De hedder juridisk FLEX LEASING A/S og FLEX LEASING A/S.

Henvendelser fra tidligere og kommende kunder skal derfor ske dertil fordi FLEXLEASING A/S OG SPLITLEASING A/S har overtaget alle vore kontrakter.

Vi kan dermed ikke tilbyde bilfinansiering mere.
Sale & leaseback for ejendomme kan vi, mens Sales & Lease Back for biler kun fremover er FLEX LEASING A/S. Vi takker alle vore kunder og forretningspartnere.

Det efterfølgende er alene fra vor tid i FLEX- og SPLITLEASING brancen. Vi takker herfra, fra at have været blandt de første som udbød disse produkter i Danmark. FLEX LEASING A/S tilbyder nye biler, afslutter kontrakter og alle nuværende kontoforhold har fået besked herom.
Metropol kan finansierer vækst og drift i danske og udenlandske virksomheder. Vi kan levere bilfinansiering fra DK’s billigste rente nemlig 1,49% (2.2% ÅOP)

Metropol kan yde låneformidling med løbetider på indtil 30 år til en rente som er svarende til en almindelig bankrente. Renterne ligger efter en kreditvurdering pt. fra 2,63% til 9,88% og kan tilbydes fastforrentet i indtil 30 år. Der kan endvidere tilbydes afdragsfrie lån, hvor der alene betales på renterne i en periode eller i indtil 5 år.

Den typiske udlånsrente til erhvervsvirksomheder er pt. på 12,26% for lån med sikkerhed i fast ejendom.

Den tilsvarende rentesats for private med fast ejendom er på 8,82 %. ER der derimod intet andet end lønsedler og en skattemape der viser at du tjener under 500.000 vil du kunne få lånetilbud på op til 25% PÅ og ÅOP op til 30%.

For autoleasing er renten pt. 9,7% hvor virksomhedens bil eller bilpark kan finansieres fra 1-10 år hvilket giver markedets laveste månedlige driftsomkostninger for bil finansiering. Metropol kræver at nybilsprisen er mindst 300.000,- DKR og kan til disse tilbyde autoleasing af luksusbiler fra Tyskland.

Bilerne er min. 6 måneder gamle og har kørt nogle få tusinde km. Der er fuld service inkluderet fra producenten på alle danske autoriserede auto værksteder.


Kontakt os på telefon +45 32177777 for yderligere information.

Se også vores Flex Leasing afdeling med tilbud på BMW, Mercedes, Audi og VW.


Scroll to Top