Stiftelse af Selskaber på Malta – det perfekte valg

Siden 1986 har vi stiftet selskaber på Malta som har en stolt tradition som EU’s mindste stat. Med et fortræffeligt solrigt azurblåt havklima er Malta en af Syd Europas store traditioner med sin beliggenhed ved siden af Sicilien. Som vi ser det er Malta nok den bedste ø i Middelhavet, i hvert fald rent skatteteknisk med kun 5% i skat. Danmark har (DBO) Dobbeltbeskatningsoverenskomst med Malta siden 1998 og alle pensioner kan frit udbetales på Malta. Skatten og momsen er lav og som Europæisk Kulturhovedstad (2018) ser vi i disse år at EU’s mindste land stortrives maratimt, økonomisk og med et stadigt stigende bruttonationalprodukt der roses af bl.a. OECD, EU og på mange forskellige sider om Malta.

Mange kryptovaluta selskaber som f.eks. verdens største kryptobørs Binance har sæde her. Det samme gælder holdingselskaber i stor stil, portefølje selskaber, ejendomsselskaber, IP rettighedshavere, online spillevirksomheder som f.eks. UNIBET og generelle finansielle investeringsselskaber, fonde og foreninger.

Der sker meget på Malta hvorfor økonomien roses af alverdens iagttagere og Malta er således nr. 37 og en af de mest voksende. Mange køber et landsted eller villa direkte til havet her, da det er meget billigere end andre steder i Europa. Det samme gør sig gældende med alle typer for skibe. Flere skibshandler sker netop i Malta som europas suverent største flagstat.

Malta er også er hjemsted for SMOM og Order of St. John – verdens mest kendte tempel ridderorden. På Malta ser man overalt 2 flag, nemlig Malteser flaget og det danske flag. Det danske flag har dog intet med Danmark at gøre i denne sammenhæng. Det er ordenes flag der indgår i ordenens våbenskjold som der sammen med Malteser symbolet symbolisere ordenen.

Metropol har til huse i selve Valletta og ved den højeste bygning i Malta, Portomaso Business Tower lidt nord for Valletta i bydelen St. Julian’s.

Knights of the Order of Malta går i procession mod St. Peter’s Basilica for at markere sit 900 års jubilæum og for at mødes med Paven i Vatikanet. Det “Danske” flag symboliserer ikke Danmark, men indgår i vort våbenskjold. Så det danske flag er måske ikke verdens ældste, den naturlige forklaring går på at Flaget blev hejst under krigen i Estland i 1219 af Tempelridderne. Så måske faldt der ikke noget flag ned fra himlen, medmindre Tempelridderne kunne ses som himlens frelsende hær.

Malta Company Formations (os) tilbyder bl.a. Virtual Office, Office Management og repræsentation overfor banker

 • Eget virtuelle kontor (Back Office & Virtual Office) med mange tjenester
 • Bankkonti, oprettelse hos bankerne med personlig kontakt fra vort kontor
 • Virksomhedsadministration (Eget Revisionsselskab og Juridisk Skatterådgivning)
 • Firma sekretær
 • Virksomheds adresser 2 steder, men du kan bestilles hos f.eks. Regus + andre (med 30-50% Rabat hos Metropol)
 • Fiduciær aktiebeholdning og styring af depoter, porteføljer og ejendomme på Malta
 • Corporate Services i forhold til ansættelser, skattesvar og årsregnskaber m.v.
 • Spaltninger og fusioner på tværs af EU’s grænser (kræver certificering)
 • Ingen responstid for forespørgsler
 • Verdens hurtigste Malta-selskabsoprettelse på 24 timer
 • Vi kan svare på alt vedrørende selskabsoprettelse på Malta og har erfaringen siden 1995
 • Vi er 25 danske partnere der har 600 års samlet erfaring med stiftelse af offshore selskaber

Det private skattesystem med ned til 5% skatteprocent i Malta er gearet til at du kan have aktivteter på Malta og f.eks. bo i EU eller uden for EU

 1. Midler, der overføres til Malta af en emigreret person, der vender tilbage til Malta, eller en udlænding, der tager ophold i Malta, anses for at være af kapitalkarakter, da disse udgør indkomst, der er optjent og beskattet i udlandet, og derfor ikke er skattepligtige i Malta.
 2. Bopæl afhænger ikke af nationalitet eller anden civilstand. En person kan være hjemmehørende i Malta, selv om han også er skattemæssigt hjemmehørende i et andet land. Er du imidlertid i Malta i mere end 183 dage i et bestemt år svarer til ophold i Malta for det pågældende år, uanset formålet.
 3. En person, der bor permanent eller på ubestemt tid i Malta, har sædvanlig bopæl på Malta. En person, der opholder sig midlertidigt i Malta, kan under visse omstændigheder få sædvanligt opholdssted. Dette vil f.eks. gælde for personer, der opholder sig i Malta i mere end 183 dage om året over en længere periode – f.eks. i tre på hinanden følgende år. Det kan også gælde for personer, der ikke opholder sig i Malta i mere end 183 dage om året, men som regelmæssigt kommer til Malta over en længere periode – f.eks. over en periode på tre år – og etablerer personlige og økonomiske bånd til Malta.

Gennemført service fra førende rådgivere med 360 graders afdækning af alle forhold

På Malta har vi 4 advokater, 2 revisorer og 1 ejendomsmægler der hjælper vore kunder både med lejligheder og køb af ejendomme, ligesom vi har vor helt eget revisionskontor. Dette er vort samvirke på i alt 11 hvoraf 4 er danskere som er delivst eller helt fastboende på Malta.

Selskaber på Malta har altid været attraktive på grund af en skattelettelse for virksomheder og privatpersoner i forhold til andre lande i EU.

Mere om Malta og det politiske system

På Malta snakker vi DANSK med vore advokater og revisorer som er vore partnere i Advokat og Revisor Samvirket. Det officielle sprog er engelsk og maltesisk som er tæt på Siciliansk. Derudover snakker de fleste Italiensk, Spansk eller Tysk. Vi er 4 i Advokat og Revisor Samvirket der har både kontor og bolig på Malta.

 • Malta er en parlamentarisk republik og et etkammersystem med en regeringschef, premierministeren, og et statsoverhoved, præsidenten, hvis rolle er overvejende protokollær. Landet er inddelt i 5 regioner. Hver region har sit eget regionalråd, der fungerer som mellemled mellem det lokale og nationale styre.
 • De vigtigste sektorer i den maltesiske økonomi i 2022 var engros- og detailsalg, transport og hotel- og restaurationsvirksomhed (21,0 %), offentlig forvaltning, forsvar, uddannelse og sundheds- og socialvæsen (16,8 %) samt kultur, forlystelser og fritidsaktiviteter, andre serviceydelser og aktiviteter for husholdninger og ekstraterritoriale organisationer og organer (15 %)
 • 57 % af Maltas eksport går til andre EU-lande (Tyskland: 16 %, Italien: 12 % og Frankrig: 11 %), mens eksporten til lande uden for EU især går til Singapore (6 %) og Japan (6 %).
 • For importens vedkommende stammer 72 % fra andre EU-lande (Italien: 25 % og Tyskland: 8 %), mens importen fra lande uden for EU især kommer fra Kina (4 %) og Indien (3 %).
 • Møntføden er EURO og der er en del banker på Malta, vi anbefaler dog kun de største.
 • Vi kan være behjælpelige med åbning af bankkonti.

Hvorfor vælge Metropol til MALTA selskabsstiftelser

Som en af EU’s førende leverandører er vi en af dem der opretter flest selskaber i mange lande. Alt er stiftet af advokater og vi har en fuld omsorgspakke der består af skatterådgivning, revision, bogholdere, marketing, IP rettigheder og gode råd. Som vi ser det kan ingen andre levere dette. Af samme årsag er vi valgt af de fleste danske Advokathuse, herunder de største advokat selskaber i Danmark og Revisionsselskaber som bl.a. er verdens største.

Malta Formations som er vor lokale afdeling har rødder i de juridiske og skattemæssige regler og vi yder en service som foruden Malta stiftelser af bl.a. Fonde, Foreninger, Stiftelser, Selskaber også omhandler de nye EU selskaber.

Vi yder en diskret virksomhedsadministration og med vort regnskabsteam kan vi levere en løsning der forbliver på vort kontor.

Du er altid velkommen til at besøge os, det er meget billigt med rejser, hotel, restauranter og flybilletter fra 495,- (retur). Vi giver gerne middag.

Vi har specialiseret os i koncerner og skattespecialisering indenfor området Skat og Moms. Med vor grænseoverskridende synergetiske viden har vi fornuftige løsninger der tjener sig hjem relativt hurtigt.

Malta har måske verdens flotteste azurblå hav og nogle af de bedste sandstrande i EU. Tillige er især oliven, dykning, grotter, fiskeri, vin og restauranter er både perfekt og billigt. Det er også nemt at tage en tur til Tunis eller Sicilien der ligger tæt på.

Verdens hurtigste Malta stiftelser

Vi lover at afslutte stiftelsesprocessen inden for 24-48 timer efter modtagelse af dokumentation der giver accept og tilfredshed med de krav, der er fastlagt ved maltesisk lov.

Selve stiftelser af selskaber, fonde, investeringsforeninger og spilleselskaber m.v. oprettes gennem udarbejdelse og registrering af dets aftalememorandum. Til alle aktionærer i disse selskaber udstedes en registreringsattest for dette. Følgende detaljer skal inkluderes: (KRAV)

 • Firmanavn
 • Adresse og den officiel identifikation af abonnenterne hertil
 • Virksomhedens art (privat eller offentlig)
 • Virksomhedens hjemsted på Malta (Typisk advokatens adresse eller din bolig eller kontorhotel)
 • Formålet med det Malta selskaber
 • Navnet på Stifter (kun Advokatselskaber)
 • Dokumentation af den autoriserede udstedte og indbetalte aktiekapital
 • Retslig og fuld juridisk repræsentation af din virksomhed
 • Detaljer og antal direktører og sekretær (Ledelsen)
 • Fuld udskrift fra Company Formation Service kontoret (os)
Maltas flag er sammensat af Rød/Hvid samt en ordens udmærkelse i den hvide side fra England.

Omkostninger ved Malta Formations og Malta Virtual Office Service

 • Malta registrering:
  Gebyret er på € 375, som kan variere op til 100 € afhængigt af Ø og by.
 • Private Limited Liability Company (Malta Kapitalkrav)
  Mindstekapital: € 1,165 – svarer til APS i Danmark
 • Public Limited Liability Company (Malta Kapitalkrav)
  Mindstekapital: € 46,600 – svarer til A/S i Danmark
 • Malta Partnership – Partnerskaber i Malta kan kun indledes af mindst to parter, der indgår i en partnerskabsaftale. Handelsretten anerkender to typer partnerskaber: Det Generelle og kommanditselskab hvor, som i DK, medlemmer er solidarisk ansvarlige for maltesisk selskabs gæld og forpligtelser. Der kan stiftes bkommanditselskaber af en generel og tavs partner. Den almindelige partner holdes ansvarlig fuldt ud for selskabets gæld og forpligtelser, mens den stille partner vil blive holdt ansvarlig i omfanget af sine bidrag.
 • Trusts, Foreninger og fonde – ring venligst for priser herunder for skattefrie investeringsforeninger.
 • For advokatstiftede allerede stiftede men ubenyttede Malta selskaber – ring venligst for priser, efter hvilken dato der ønskes.
 • Virtual Office omkostninger: € 149 per måned for mindste Virtual Office abonnement
 • Vort honorar for (Company Formation Fee): Dette er et offentligt Advokathonorar på € 1.350
 • Malta Bogføring og Regnskabsservice fra € 50/måned (Dette inkluderer både bogføring, regnskaber, afstemning og offentlig regnskabskontrol)

Maltas attraktive skattesystem

Malta’s skattehjemmehørende aktionærer kan modtage fuld kredit for enhver skat betalt af selskabet og af overskud udloddet som udbytte af et Malta selskab. Dermed undgås dobbeltbeskatning af denne indkomst. Hvis aktionæren ville blive skattepligtig i Malta af udbyttet til en sats, der er lavere end selskabets skattesats, og eventuelle overskydende skattefradrag tilbagebetales. Dette finder anvendelse under helt almindelig skattelov i Malta og er den mest attraktive i EU.

Maltas skattelov og skatterefusion

Aktionærer i et Maltesisk selskab, der modtager udbytte, kan vælge at kræve tilbagebetaling af HELE eller en del af den Malta-skat, der betales på selskabets niveau.

Det restitutionsbeløb, der kan kræves, afhænger af den type og kilde til indkomst, som selskabet modtager. Aktionærer i selskaber med en filial i Malta, der modtager udbytte af filialoverskud, der er skattepligtigt i Malta, er berettiget til de samme skatterefusioner fra Malta som aktionærer i maltesiske selskaber.

Loven kræver at tilbagebetaling er betalt inden for 14 dage og der forfalder en tilbagebetaling, når der indgives en fuldstændig og korrekt selvangivelse for selskabet og aktionærerne. Det kræver at vi som revisionsselskab for dig på Malta kan indgive en fuldstændig og korrekt tilbagebetalingsanmodning. Dette forudsætter at vi er valgt som revisor. Der kan dog ikke kræves tilbagebetaling for skat, der direkte eller indirekte er afledt af fast ejendom beliggende på Malta, men overskud, der beskattes på Malta, er berettiget til de samme maltesiske skatterefusioner som aktionærer i maltesiske selskaber.

100% refundering af skat

Aktionærerne har ret til fuld tilbagebetaling af den skat, som selskabet har betalt, og som resulterer i en effektiv kombineret skattesats på nul for udbytte modtaget fra deltagende kapitalejere, som falder ind under Safe Harbor hvis de opfylder bestemmelser der har til hensigt at forhindre misbrug. Man skal også opfylde bestemmelser for skat, der er betalt af kapitalgevinster, der hidrører fra afhændelsen af en sådan kapitalandel.

Malta’s 5/7 refunderings system giver 10% og 5% i skat

5/7 reduktionen af skat jf. skattereglerne kan finde anvendelse, når man lader udbytte udloddet ud af overskud fra:

1) Renteindtægter og/eller
2) Royalities

Det er ofte et udbytte modtaget fra et deltagende selskab eller en række personer, der ikke falder ind under misbrug. Dette resulterer i en effektiv skattesats på 10% af passive renter og royalties eller ikke-kvalificerede udbytter. Dette kan herefter udbetales som skattebetalt udbytte til aktionærer.

Når der skal udbetales udbytte til aktionærerne af andre indtægter, der ikke er nævnt ovenfor, kan aktionærer kræve tilbagebetaling af 6/7 af den Malta-skat, som selskabet har betalt.

Dette resulterer i en effektiv sats for Malta skat på 5% udbetalt til aktionærerne. Et numerisk eksempel på den måde, hvorpå restitutionsmekanismen fungerer, er herefter beskrevet.

Metropol har til huse i Valletta ved foden af St. Julian’s vartegn i Portomaso. Du kan besøge os fra 09:00-16:00.
Vi gir frokosten.

Malta’s 2/3 skatteprincip

Vi kan tillige ansøge om tilbagebetaling efter 2/3 reglen, hvor vi ansøger om lempelse (DBO, DobbeltBeskatningsOverenskomt) hvor der selvangives efter en DBO for eventuelle udenlandske indtægter, der modtages i Malta-selskaber. Der er altså tale om en tilbagebetaling, hvor aktionærer kan kræve, at sådan begrænses til 2/3 af den betalte Malta-skat. Der er således effektive lovmæssige sikre systemer der giver ret til fritagelse for dobbeltbeskatning. De faktorer der hermed gør sig gældende er:

 1. Ensidig fritagelse, herunder kreditsystem til lempelse af underliggende skatter
 2. Dobbeltbeskatnings aftalenetværk før regnskabsopgørelserne og før reguleringer som man selv kan foretage f.eks. ved at fakturere for omkostninger ved IP rettigheder, for renter og administration (jf. EU dom) og for videre sendelse af udbytter.
 3. Vi kan tilbyde et dast forrentede udenlandsk skatte fradragssystem efter Metropol metoden der er godkendt af mange skattejurister og af Maltas eget skattesystem
 4. Ensidig fritagelse kan tilbyde en dobbelt skatteaftale mellem Malta og resten af verden og giver mulighed for skattefradrag, når der er betalt udenlandsk skat. Bemærk dette er uanset om Malta har en DBO eller ej med det pågældende land.
 5. Hvis indkomsten opstod i udlandet og der er betalt lidt skat der, kan man tage indkomsten hjem til Malta skattefrit under de omstændigheder der beskrives i Metropol’s kompendium vedr. EU selskaber og disses indbyrdes skatteforskelle og fordele.

Den udenlandske skat, der er betalt, er herefter tilladt at fradrage som en godtgørelse mod den skat, der opkræves i Malta af den bruttoforrentede indkomst. Kreditten må ikke overstige den samlede skattepligt i Malta af den udenlandsk fremskaffede indkomst.

Dobbeltbeskatningsaftaler med Malta

Der er i skrivende stund indgået “Double Taxation Treaties” med Albanien, Australien, Østrig, Bahrain, Barbados, Belgien, Bulgarien, Canada, Kina, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Egypten, Estland, Finland, Frankrig, Georgien, Tyskland, Grækenland, Guernsey, Hong Kong, Ungarn, Island, Indien, Irland, Isle of Man, Israel, Italien, Jersey, Jordan, Korea, Kuwait, Letland, Libanon, Libyen, Lichtenstein, Litauen, Luxembourg, Malaysia, Mauritius, Mexico, Moldova, Montenegro, Marokko, Holland, Norge, Pakistan, Polen, Portugal, Qatar, Rumænien, San Marino, Rusland, Saudi-Arabien, Serbien, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Sydafrika, Spanien, Sverige, Schweiz, Syrien, Tunesien, Tyrkiet, , De Forenede Arabiske Emirater, Storbritannien, Ukraine, USA, Uruguay… flere kommer løbende til.

Det er rigtigt mange for et så lille land, men det er jo netop en fordel for Malta der så har høj vækst i lighed med Singapore og andre lande der fokuserer på gode vilkår for erhvervslivet, hvilket giver vækst i alle sådanne lande. Malta har næsten ingen arbejdsløshed og misundelsesværdig og vækst der for ros af alverdens finansielle institutioner.

Metropol kan udstede erklæringer om kapitalstrømme

Hvis et selskab modtager oversøiske indtægter kan man drage fordel af FRFTC forudsat at der udarbejdes en revisons-erklæring udarbejdet på revisors brevpapir. Der skal bl.a. bekræftes at denne indkomst er opstået uden for Malta. på den måde kan man via Malta’s attraktive skattesystem helt undgå eller betale meget mindre i skat, end f.eks. i Danmark, der har verdens højeste skattetryk for erhvervslivet jf. PWC.

Malta IP rettigheder, EU’s moderselskabs subsidie direktiv og fordele i Malta selskaber

Malta er medlem af EU har tillige vedtaget EU’s moderselskabs subsidie direktiv. Det betyder at det fjerner kildeskat ved grænseoverskridende overførsel af udbytte fra datterselskab til moderselskaber i EU.

Malta har naturligt tillige vedtaget “Rente og royalties direktivet”, der fritager renter og royalties til et selskab i en medlemsstat for skat i kildemedlemsstaten.

 • Ingen kildeskat af renter og royalties til beboere uden for Malta
 • Ingen kapitalafgifter
 • Ingen formueskatter
 • Der gælder ingen kildeskat ved udlodning af udbytte til aktionærerne.
 • Fritagelse for stempelafgift og kapitalgevinster gælder for ikke-residenters overdragelse af aktier i et Malta selskab
 • Ingen skatter eller begrænsninger i udlodningen af udbytte fra Malta Selskaber
 • Der udbetales skat, og der modtages tilbagebetaling i samme valuta i selskabets aktiekapital
 • Ingen regler for tynd kapitalisering, finansiering med højrente samt fakturering af administrations og IP omkostninger til Malta
 • Ingen regler for interne afregningspriser i en koncern eller i et enkelt Malta selskab
 • Ingen kapitalafgifter eller formueskatter — maks. reg. gebyrer € 1.753
 • Ingen stempelafgifter på aktieoverførsler i selskaber, der ejes af ikke-residenter
 • Ingen valutakontrol restriktioner på udlodning af overskud eller udbytte til aktionærerne
 • ATRP Advance Tax Rulings Procedure for formelle afgørelser findes til at give klarhed for den retlige anvendelse på en bestemt transaktion. Afgørelser er bindende for indlandsindtægter i 5 år og overlever en lovændring i 2 år. Der træffes normalt afgørelse senest 30 dage efter ansøgningen.
 • 100% præliminære allerede godkendte løsninger som er godkendt af DK/Malta’s skattevæsen. Dette skaber en status som et bindende svar, altså en Malta berettigelse, som skatteyderen og Skat i Malta som bindende via en dansk/maltesisk DBO (Dobbeltbeskatningsaftale)
 • Overholdelse af EU-retten “Reformen af selskabsskatten fra 2007”
 • Udvidelse af Maltas skatterefusionssystem til udbytter, der er afledt af alle personer fra alle kilder.
 • Udvidelse af Maltas skatterefusionsordning til aktionærerne i selskaber med en filial i Malta

Kan man have tillid til Advokat og Revisorsamvirket og Metropols partnere på Malta?

Tavshedspligtloven er en høj standard for fortrolighed for professionelle fagfolk som advokater, notarer, revisorer, revisorer, bestyrelsesmedlemmer og officerer i blandt andet nominerede virksomheder og autoriserede nominerede.

Loven siger at personer, der overtræder tavshedspligten, kan retsforfølges i henhold til straffeloven, og efter domfældelse kan de pålægges en maksimumsbøde på 50.000 euro og/eller tillige en dom på 2 års fængsel. Tillige kommer erstatningspligten for vore advokater som samlet set er over 250 millioner kroner, hvis vi begår fejl eller du kan konstatere mangler.

Vi har siden 1983 stiftet selskaber over hele verden og er valgt af mange af advokathuse og revisionsselskaber som rådgiver til sine kunder og stifter af selskaber til disse kunder.

Malta er EU’s største og nu verdens 6. største flagstat i verden

Ved udgangen af 2014 var der registreret 57,9 millioner bruttoton og mere end 2.500 handelsskibe under maltesisk flag, en vækst på 12,5 procent i forhold til året før.

”Denne status blev opnået takket være bestræbelserne fra alle parthavere, herunder skibsredere, søfolk, bestræbelserne fra personalet hos Transport Malta, især dem i handelsskibsdirektoratet og fælles bestræbelser fra myndighederne og det maltesiske shipping samfund for at tiltrække seriøse virksomheder til det maltesiske register”, siger Joe Mizzi, minister for transport og infrastruktur. Det maltesiske skibsregister vil gerne tiltrække yngre og innovativ tonnage til flåden. Gennemsnitsalderen for handelsskibe registreret under den maltesiske shippinglov er således syv år, mens gennemsnitsalderen for hele den registrerede handelsflåde er 12 år.

Kilde kredit: Grafik er udarbejdet af: Danske Rederier

Ring 32177777 lokal 240 for mere information. Spørg os – så får du bedre råd.


Malta Fonde

 1. Private Fonde: Private fonde er designet til formueforvaltning og formueplanlægning for private enkeltpersoner, familier eller grupper. De kan også anvendes til at bevare fortroligheden omkring stifterens finansielle anliggender.
 2. Familiefonde: Familiefonde er en form for private fonde, der er oprettet for at administrere og bevare en families formue over generationer. De kan også anvendes til at planlægge arv og minimere arveafgift.
 3. Almennyttige Fonde: Disse fonde er oprettet med det formål at støtte almennyttige, velgørende, kulturelle eller uddannelsesmæssige formål. De kan give stifteren skattefordele, afhængig af lovgivningen.
 4. Formuesforvaltningsfonde: Disse fonde er designet til at administrere en samling af investeringer på vegne af enkeltpersoner, familier eller grupper. Mange Fonde etablerer sig på Malta der bøde har en børs og mange formueforvaltende og investeringsfonde. I de seneste 20 år er der kommet særligt fokus på aktieinvesteringer og senest med kryptovaluta.
 5. Pensionsfonde: Disse fonde er oprettet med det formål at administrere pensionsopsparinger og give en indkomst i pensionen.
 6. Specialfonde: Specialfonde er designet til at opfylde specifikke behov eller formål, der ikke er dækket af de ovenstående kategorier. Disse kan omfatte ting som fond til sikring mod bestemte risici, fond til investering i bestemte typer af aktiver, eller fond til støtte af bestemte typer aktiviteter eller projekter. Sådanne fonde kan f.eks. være kryptovaluta investeringsfonde der udover at være i en topelite hvad angår beskatning også kan investerer i mange forskellige brancher f.eks. Kryptomining, Spilleindustrien (som er meget stor på Malta) og Hedge Fonde m.v.

Det er forskellige virkninger på skat, regnskabskrav, og andre juridiske aspekter afhængigt af fondstypen. Men hør mere på +45 32177777.

Hvad sker der lige på Malta?


Ring 32177777 lokal 240 for mere information.
Spørg os – så får du bedre råd.


Vi leverer flest services til offshore selskaber, fonde og investeringsforeninger

 • Telephone Number (Free Call to all Skyper numbers)
 • Answering Services, Team Server, Zoom, Virtual Assistant Video and Voice.
 • Mail drop
 • Virtual Offshore Admin
 • Virtual Secretary
 • Telephone Answering
 • Video Conferencing
 • Audio Conferencing
 • Internet Conferencing (E-Learning)
 • Offshore/Onshore Virtual Offices
 • Offshore/Onshore Business Addresses
 • Virtual Office Space
 • Virtual Office Staff
 • Fax services
 • Telephone and IP Services
 • Virtual Business Services
 • Virtual Addresses

Vi er naturligvis behjælpelige med din sag, og vi kan kontaktes på 32177777.

Yderligere information vedr. selskabsstiftelse og bank oprettelse også for banker i udlandet

Du kan have selskabsadresse på vore kontorer pt. i Herlev, Østerbro, Hellerup og Aarhus. Ring +45 32177777 lokal 240.

Spørg os – så får du råd…

Scroll to Top