Value Statement

Vores værdigrundlag er baseret på tilfredse kunder. Vi mener at tilfredse kunder giver os god omtale og dermed henvisninger af nye kunder.

Metropol har siden starten klaret sig, uden brug af en eneste annonce krone.  Alle vore kunder er henvist efter mund til mund metoden. Det er det man kalder anbefalinger.

Fordi vores koncepter bygger på et godt omdømme baseret på anbefalinger fra vore kunder er vi også særligt koncentreret på at hver enkelt sag skaber tilfredshed hos vore kunder.

Desuden bygger den juridiske ekspertise fortrinsvist på BLUE SEA jura. Det betyder, at vore løsninger bygger på allerede afgivne meddelelser, “bindende” svar, styresignaler og kendelser og meddelelser fra SKAT og tillige retsafgørelser fra domstole og Landsskatteretten. Samme princip er gældende ved f.eks. udarbejdelser af juridiske løsninger for Tyskland, her er det så tyske jurister som medvirker i Revisions- og Advokat Samvirket. Det modsatte RED SEA, men der findes mange f.eks. selskabsstiftere der blot sælger selskaber, uden omsorg for købers virksomhed, familie og person.

Vores 3 simple kerneværdier er:

  • Vi skal tilføre kunden en målbar værdi
  • Vore egne værdier er baseret på kundens værdi og dermed kundens tilfredshed
  • Vi tilstræber 24 timers ekspeditionstid med Lean Management til klient styring

Vi gennemfører UN GLOBAL COMPACT, har 100% neutral CO2 drift og benytter økologiske produkter samt svanemærkede produkter. Dertil kommer at vi har valgt en Økologisk kantine der garanterer at det vi spiser er 95% økologisk eller biodynamisk.

Via elselskaberne har vi valgt CO2 neutral grøn strøm fra vandværker og vindenergi.


Scroll to Top