PersonDataforordningen

SKAT skal slette ulovlige data modtaget fra SØIK overvågning

Persondataloven blev overtrådt af SKAT, da SKAT vedr. en skatteborger behandlede data som på forhånd var indhentet fra SØIK (Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet) i strid med retsplejelovens regler. Det skriver …

SKAT skal slette ulovlige data modtaget fra SØIK overvågning Læs videre »

Nyt om Skatterådgivning, Bankoprettelse, Offshore Selskaber og Schengen VISA Service

Skatterådgivning fra 25 seriøst erfarne partnere med 600 års samlet erfaring Få Juridisk og Regnskabsmæssig Skatterådgivning fra førende skatterådgivere til Advokater, Revisorer, private, iværksættere og erhvervsaktive. International Koncernrådgivning, Risikoanalyse samt eftersyn og udarbejdelse …

Nyt om Skatterådgivning, Bankoprettelse, Offshore Selskaber og Schengen VISA Service Læs videre »

Er du parat til den ny markedsføringslov der trådte i kraft den 01.07.2017

Resumé: Med lovforslaget indføres en forenklet markedsføringslov, som har til formål at understøtte gode og ensartede forbrugerforhold i lyset af den teknologiske udvikling inden for kommerciel kommunikation og at understøtte velfungerende markeder og effektiv …

Er du parat til den ny markedsføringslov der trådte i kraft den 01.07.2017 Læs videre »

USA virksomheder tager Databeskyttelses Forordningen mere seriøst end danske virksomheder

EU’s Databeskyttelsesforordningen er en topprioritet for 92% af de amerikanske organisationer i 2017, ifølge seneste PWC undersøgelse på området. I denne undersøgelse der blev publiceret for nylig, er næsten alle de adspurgte med …

USA virksomheder tager Databeskyttelses Forordningen mere seriøst end danske virksomheder Læs videre »

Datatilsynet om GDPR, EU’s databeskyttelsesforordning: »Det er møghamrende indviklede regler«

Der er godt 1 år til at du skal være klar hvis du vil håndterer data på EU borgere. Men i kølvandet på lovgivningen som ER trådt i kraft, er det opstået flere spørgsmål end …

Datatilsynet om GDPR, EU’s databeskyttelsesforordning: »Det er møghamrende indviklede regler« Læs videre »

EU Persondataforordningen kræver at du er klar i 2017 ellers gives bøder på 4% af DIN omsætning eller 20 millioner €

Med de vidtrækkende juridiske konsekvenser som EU Persondatafordningen har, står det klart at der fremkommer store bøder, for så vidt at loven overtrædes fra MAJ 2017. Det kan ud fra nedenstående komme på tale …

EU Persondataforordningen kræver at du er klar i 2017 ellers gives bøder på 4% af DIN omsætning eller 20 millioner € Læs videre »