OFFSHORE Selskaber fra 1.995,- og DK’s billigste Advokat Selskabsstiftelse kun 695,- for IVS ApS A/S & Holding.

Metropol International er eksperter siden 1983 i stiftelse af danske og Offshore selskaber og med mere end 1.000 selskaber hører vi til de mest erfarne på det danske marked. En erfaring der kommer dig til gode fordi vor rådgivning er altafgørende for, at man opnår et godt result.

Rådgivning og support er nødvendig når det drejer sig om offshore selskaber og danske selskaber med hensyn til både domme, styresignaler og de såkaldte tidligere “bindende svar” som alene er individuelt fra sag-til-sag bindende.

rekrutteringsfirmaer

De fleste der sælger selskaber i dag har ingen eller ikke mulighed for juridisk rådgivning som er nødvendigt. Man er nødt til at vide hvordan Staten overvåger og udøver kontrol og man er nødt til at sikre sig at man ikke snyder sig selv. Og man er i sidste ende nødt til at kende den danske lovgivning på området. Dette kan vi spare dig for.

Ovenstående erfaring er med i priserne herunder.

Advokat stiftede Skattefrie Offshore Selskaber anonymt eller som platform til andre markeder fra 1.995,-

 • Alle Offshore selskaber stiftes uden at dine informationer er på vore servere eller dem i hjemlandet, de slettes med Shredder slette system, når formularen er udfyldt og indsendes. Desuden har vi CISCO eller tilsvarende firewall og 2.047 bit kryptering af data.
 • Få Offshore selskaber fra 1.995,- og hør hvordan løsningerne kan tjene sig hjem på første dag. 😉 eller inden 31/12.
 • F.eks. Offshore selskab i Panama eller Delaware 18.200,- Hong Kong 15.500,- Dubai 9.995,- Spanien 3.995,- Tyskland: 5.995,- Letland 1.995,- Sverige 2.995,- Irland 2.495,- London 2.995,-
 • Vi stifter selskaber i 82 lande og har flere allerede stiftede selskaber på lager. Vi har erfaringen fra mere end 1.000 selskaber og vi har tillige stiftet offshore selskaber siden 1983 og bliver dermed Danmarks mest erfarne

Helt lovlige Offshore Selskaber fra Panama og Delaware er favorit blandt danske virksomheder og private

Bemærk at TOP500 af Danmark’s største selskaber har 46,3 selskaber i gennemsnit i skattefrie områder som f.eks. Panama og Delaware. Det er lovligt at eje og drive OFFSHORE selskaber for alle danskere, både private og CVR numre. Der er aldrig som følge af Fonseca Leaks blev rejst sigtelser eller skattesager i DK jf. dagspressen.

Danmark optræder selv på skattely paradis lister med skattefrie holdingselskaber siden 2005 hvor du kan eje et skattefrit Holding selskab som IVS APS eller A/S og optage udbytte skattefrit fra hele EU. Dermed unddrages de andre lande effektivt for skat med hjemmel i dansk lovgivning. Dette har mange af verdens mest kendte brands benyttet sig af i årevis til gavn for danske arbejdspladser.

Skatterådgivning fra 25 seriøst erfarne partnere med 500 års erfaring

 • registrated-trademarkFå Skatterådgivning fra førende skatterådgivere og advokater til Advokater, Revisorer, private, iværksættere og erhvervsaktive.
 • Vi er 25 partnere i samvirket som tilsammen har 500 års erfaring siden 1983.
 • Lær om BlueSea Jura (som bygger på EU retsafgørelser og Skat’s svar og styresignaler) på den måde kan vi sikre dig bedst muligt.
 • Vi oplyser også hvordan du bliver overvåget af Staten f.eks. via NEMID, Palantir, Telefon, bankoplysninger, netværksoplysninger og solgte informationer fra Facebook, Google, Apple, Microsoft og APPS m.v.

Skatterådgivning er vort mest populære produkt hvor du kun betaler 995,- – 1.500,- for markedets bedste rådgivning inden 30.12.2017 kl. 15:00

Vi yder Skatterådgivning til advokater og revisorer og disses klienter og vi er kendt for at være en af landets største med denne kundegruppe.


Schengen Visa Service og topkvalificeret billig arbejdskraft fra hele EU og resten af verden

 • opnå SCHENGEN VISA for udenlandske medarbejdere i din virksomhed enten til den udenlandske løn (hvis ledelse sker herfra) Spa indtil 100.000 per måned per medarbejder
 • opnå VISA for dine danske medarbejdere i andre lande både midlertidigt til inspektioner, salg eller kortere ophold
 • Få RED CARPET og FAST TRACK løsninger for alle ambasader, generalkonsulater eller visa udstedere
 • Se metropolinternational.com/shengen-visa-service/

Rekruttering af udenlandsk arbejdskraft samt insourcing eller outsourcing af danske arbejdspladser

 • Opnå outsourcing af dine medarbejdere eller InSourcing af billig arbejdskraft fra udlandet hvorfra ledelsen sker, hvormed du kan nøjes med at betale udenlandsk løn til ledelses selskabet. Vi er specialister der har samarbejde med arbejdsgiverorganisationerne og 3 advokater med speciale heri, for kontrakter der er godkendt af SKAT.
 • Via Innovation Support A/S, Talent Finder® og VERIO® kan vi tilbyde udenlandske og danske arbejdstagere og via Outsourcing med skattefordele samtidigt med at du kan få udført arbejdet hurtigere.

Kontakt os på 32177777 lokal 240 eller se mere på https://innovationsupport.net


Spørg os – så får du råd…

Foruden ovenstående kan vi tilbyde Rekonstruktion og Rekapitalisering af selskaber, at fører tvangsopløste selskaber tilbage fra Skifteretten til Selskabsstyrelsen eller f.eks. FACTORING hvor du får 80% af enhver leverance eller kontrakt udbetalt samme dag der underskrives eller leveres.


(C) copyright 2021 by metropol international a/s. Må ikke gengives uden skriftligt samtykke men GERNE deles på enhver social media platform, dog ikke privatejede eller virksomheds hjemmesider.


Scroll to Top