Malta Virtual Office

Et virtuelt kontor kan være den optimale løsning for små iværksættere, der eller enkeltmandsvirksomheder fra udlandet. Mest fordi du ikke selv behøver at være der og kan have lokale telefonnumre, fax, mødelokaler, kontorer og du får fremsendt din post som PDF filer i stedet.

Da der er adgang til ALLE faciliteter du kan forstille dig, er det sådan at prisen kun er en brøkdel af hvad et kontor koster. Alligevel kan du leje et kontor på timebasis eller du kan opholde dig i vore lounges og café områder gratis. Det gælder i de fleste større kontorudlejninger i EU, og på disse priser kan du få indtil 50% på oprettelser m.v. og hos REGUS har du automatisk 30% på en række ydelser i hele verden.

Kontorhotel med bad, toilet og køkken

Du kan altid senere opdatere til et kontor, et kontor med beboelse af 1-4 værelser eller de såkaldte kontorhoteller, hvor der i begge tilfælde er både bad, toilet og køkken. Kontorhotellerne er på 1 værelse der samtidigt er med et fuldt udstyret kontor, hvor sofaen er en sovesofa.

Vi har lokale lejemæglere eller ejendomsmæglere hvis du ønsker at bo i landet. I mange områder har vi danskere du kan snakke dansk med.

Fuld overholdelse af alle love med ekstra forsikring på indtil 100 millioner € for advokater og revisorer.

Vores advokater, revisorer og skatterådgivere er klar til at hjælpe dig med al den rådgivning du behøver. Der findes mange der sælger selskaber i Malta, også kriminelle der har været i TV, men vi har alene advokater og revisorer til at hjælpe dig og de har en samlet forsikringssum på indtil 250 millioner €.

Mange annoncerer med at de bruger advokater eller er advokater, og når papirerne kommer fra viser det sig at det er de ikke. hvis du vil undgå hovedpine kan det betale sig at benytte Metropol, da vi garantere at samtlige selskaber, også i Danmark, er stiftet af advokater.

Hos os har du den fuld frihed til at sammensætte dine selskaber som du vil, med eller uden adresser hos advokaten. Vore adresser er dog i de mest prestigefyldte bygninger, så du også ser godt ud, hvis man bruger Streetview til at se på bygningen.

Den virtuelle postadresse og kontorpakke, der leveres af Metropolinternational.com indeholder følgende tjenester:

  • en mulighed for de mest respekterede forretningsadresser
  • lokalt telefonnummer, fax og postkasse
  • adgang til advokater, revisorer og skatterådgivere, her blandt andet flere danskere der bor lokalt i landet
  • et vedtægtsregistreret hjemsted, der er nødvendigt for at oprette et selskaber
  • mailindsamling og videre sendelse, posten sendes samme dag den ankommer imellem 09:00-16:00 – det samme gælder fax.
  • Omfattende Server Hosting med email servere, fax servere og generel Co-Location, dette kan udvides til et af de andre 89 lande
  • Omfattende online telefonsystemer der automatisk viderestilles uden at man kan se dette. Du kan vælge 1-254 telefonnumre og betaler direkte til leverandøren for driften af selve telefonnumrene (Vi har 17 samarbejdsnumre så du kan få et godt telefonnummer i hvert land)
  • Automatisk Telefonsvarer hvor alle talebeskeder automatisk videresendes til din e-mail.
  • Alternativ ægte sekretær service hvor du betaler pr. opkald (Typisk 10 kr.pr. opkald/besked, når du anvender tjenesten f.eks. under ferie)
  • Pris for Malta selskaber starter ved 500 € dertil kommer en række tillægsydelser som f.eks. adresse, bestyrelse, ledelse, registreringsnotar, bankoprettelse, kreditkort udstedelse m.v.

Ring 32177777 for mere information

Scroll to Top