Fuldt udlejet ejendom i Hannover Tyskland der tidligere husede CinemaxX stifteren

Tysk ejendom med hurtig tilbagebetalingstid på 57½ måned og høj forrentning

Vi har nu en ny fuldt udlejet ejendom til salg velbeliggende i Hannover, Tyskland. Ejendommen er beliggende attraktivt på hjørnet af hovedgaden Limmerstrasse og Leinaustrasse og huser i de tidligere banklokaler en stor flot udlejet hjørnebutik, gourmet restaurant og Europas ældste forstads-biograf m.v. der som sagt har lagt inspirationskilden for stifteren af CinemaxX biografkæden, Hans-Joachim Flebbe.

Med en tilbagebetalingstid på kun 57½ måned, solide lejere og en attraktiv beliggenhed med yderligere potentiale for tilbygning og kommende udlejning af et stort kælder areal gør denne ejendom til noget særligt.

Ejendomsmarkedet i Tyskland har endnu ikke opnået nogen prisstigninger som man kender det fra de nordiske markeder. Der er derfor mulighed for, at ejendomsværdien kan stige væsentligt i takt med den stærke tyske økonomi.

Ejendommen giver en efter danske forhold overordentlig god forrentning og har 2 uudnyttede potentialer, nemlig en fuld udbygget tøt kælder med op til 4 meter til loft samt en byggeret til 3-4 etager med lejligheder.

Kontakt Michael Rasmussen på +45 26211000 for yderligere information. Det tager ca. 5 timer til Hannover ved kørsel aften/nat. Der er danskfødt/dansktalende ejendomsmægler (os selv).

Tryk her for PDF på ejendommens salgsopstilling:

Tysk ejendom
Hannover
Tyskland
Linden Nord
Limmerstrasse

Tryk på knapperne og se dig omkring eller her for større foto
[hr]

Tryk for fuldskærmskort
[hr]

Scroll to Top