Singapore – STRATEGISK GODT MARKED FOR DANMARK

Singapore er en af verdens bedste importører af produkter som Danmark producerer. Det er ikke grønne teknologier men alt fra byggematerialer til software. Som verdens 3. største finanscenter kan mange have fordel af, at have offshore selskab her. I Singapore går de fleste ikke kun efter at blive skattefri på en række områder, men især tryghed ved verdens sikreste banker, hvilket også blev bevist ved nuværende bankkriser og ved bankkrisen der startede i 2008. Der var 3 Singapore banker på TOP5.

Singapore slår alverdens rekorder i næsten alt. Der er dårligt noget Singapore ikke er nr. 5 i på verdensplan, lige fra verdens mindste korruption til verdens bedste investeringsmiljøer og det mest kryptovenlige land.

Men Singapore er ikke bare et land med nul skat på en række områder, det er også en kæmpeimportør fordi der ikke er ret meget der produceres i selve Singapore.

Singapore er en af dem der klarer sig bedst i verdensøkonomien og tillige har de sikreste banker i verden.

For danske eksportører er det et stort marked for software, styringsteknologier, rådgivning, robotteknologi og luksusprodukter. Befolkningen er tillige særdeles købestærke.

Det er det bedste land at befinde sig i hvis man påtænker import, eksport eller repræsentation i Asien. Singapore virksomheder har et langt bedre ry end både Kina og Hong Kong og kan på den lange bane blive en endnu større dynamo end nu, for hele Asien.

Selv på trods af geopolitiske spændinger mellem USA og Kina er Singapore et sikkert land på den måde, at det ikke kan invaderes eftersom der ikke er nogen naturlige fjender.

Verdens 3. største finanscenter er også verdensmester i formuepleje og afkast

Singapores er som sagt verdens 3. største finanscentrum, dog hjulpet i de sidste 10 år af banker og finansvirksomheder fra Hong Kong der flytter hertil som følge af Kina’s politik i Hong Kong. Singapore er også stærk hjulpet af Kina’s overvågning der betyder at regering skal have adgang til alle servere. Det kræver man som bekendt ikke i Singapore og derfor har Singapore opnået at få de førende konessiske teknologivirksomheder til at etablere sig i Singapore.

Der er masser af danske virksomheder allerede

Som Asiens førende finanscentrum, er der naturligvis en super veldreven økonomi der med vækstrater

Bankernes tårne står tæt i byens finansielle distrikt og afspejler, at Singapore har en af verdens mest konkurrencedygtige økonomier og har nogle af de højeste indkomstniveauer per indbygger med ca. 73.000 amerikanske dollars om året. Og væksthistorien ser ud til at fortsætte, idet Singapore har udsigt til pæn økonomisk vækst i 2023 – selv i lyset af en forventet global, økonomisk afmatning.

En turbulent historie

Det lå ellers ikke i kortene, at Singapore skulle blive et af verdens rigeste lande. Storhedstiden som britisk kronkoloni og bastion for den britiske flåde, for at beskytte de strategisk, vigtige søhandelsruter igennem Malakastrædet, fik en brat afslutning i 1942, hvor Japan angreb og besatte Singapore under 2. Verdenskrig.

Krigen havde store materielle og økonomiske konsekvenser. I årene derefter rejste byen sig kun langsomt, mens afkolonisering betød, at Singapore blev en del af et nyt, selvstændigt Malaysia med store, etniske spændinger. Disse kulminerede i 1965 med Singapores udtræden af den Malaysiske føderation, hvor landet blev selvstændigt.

Lille marked med stor effekt

Selvstændigheden under landsfader, Li Kuan Yew’s ledelse har dog været en udelt succes. Singapore står i dag med en veldreven økonomi bygget på stabile og solide rammebetingelser – ikke mindst lav korruption, effektiv regulering og en infrastruktur i verdensklasse. Politisk er der et stærkt fokus på at opretholde harmonien mellem de tre store etniske grupper (kinesisk, malaysisk og tamil), herunder en betydelig vægt på politisk inklusion af alle grupper. Prisen er dog også begrænsninger på demokratiske friheder samt en socialkonservativ slagside i moralske og etiske spørgsmål.

På mange måder er landet nemlig blevet et offer for sin egen succes.

Den succesrige og unikke Singapore-formel indebærer imidlertid, at landet til trods for sin lidenhed og kun ca. seks millioner indbyggere er genstand for beundring i regionen. Singapores status som lokal, økonomisk supermagt, som globalt transportknudepunkt for skibsfart, en stor turismeindustri (ca. 4 million besøgende årligt), og udbredt digitalisering betyder, at bystaten på mange måder er med til at sætte og vise nye trends i regionen og giver mere synlighed end det beskedne hjemmemarked egentligt tilsiger.

Singapore er Asiens midtpunkt og nr. 1 i verden på en lang række misundelsesværdige områder

I løbet af de sidste 20 år er Singapore blevet et af verdens mest anerkendte succesprojekter. I gamle dage i Singapore var du over beskattet som i Danmark og andre lande, men så skete der noget. Landet er nemlig i dag et langt bedre land end Danmark, og langt bedre er fortællingen om hvad sænkelse af erhvervsskatter kan gøre på få år. I lighed med hvad flere danske partier, nationaløkonomer og professorer siger i Danmark har Singapore nemlig nedsat skatterne og opnået hvad eksperter udtrykker som et pragteksempel på at skabe gunstige vilkår for virksomhederne. Og det gavner hele Singapore. Så meget at Singapore i dag er nr. 1 på langt de fleste betydelige områder langt foran Danmark jf. f.eks. World Economic Forum.

Singapore er verdens 2-3. rigeste land jf. Wikipedias & dagbladet Berlingske liste over verdens rigeste lande. Til sammenligning er Danmark nr. 21. Singapore er gældfrit og med en reservekapital på ca. 1400 milliarder kroner.

Som tidligere Britisk koloni og Asiens midtpunkt er Singapore en parlamentarisk republik med en demokratisk Westminster-system regering som er Commonwealth of Nations medlem. Som et af de fem grundlæggende medlemmer af ASEAN er Singapore værten for det sekretariat for økonomisk samarbejde mellem Asien og Stillehavet (APEC) og Pacific Economic Cooperation Council (PECC), samt mange internationale konferencer og arrangementer. Siden 2010 har Singapore deltaget i G20 møderne.Valutaen i Singapore er Dollars og Singapore dollars. 1 S$ (Singapore Dollar) er pt. = 0,72$. 

Singapore er på top 5 som nation på en lang række områder i verden

 • Singapore er verdens mindst korrupte land (World Economic Forum)
 • Singapore er verdens er verdens mest ETISKE land (World Economic Forum)
 • Singapore er det eneste land i Asien med en AAA-suveræn rating fra alle større ratingbureauer (Forbes)
 • Singapore er klassificeret som en Alpha + global by, der angiver dens indflydelse på den globale økonomi (Forbes)
 • Singapore har verdens mest frie og uafhængige markedsøkonomi (Forbes)
 • Singapore har verdens bedste regeringsinstitutioner (World Economic Forum)
 • Singapore er verdens nr. 1 som SIKRESTE land (World Economic Forum)
 • Singapore er verdens er verdens nr. 1 konkurrencedygtige økonomi (IMD)
 • Singapore er verdens er verdens nr. 1 “Bedste Investeringspotentiale” (BERI)
 • Singapore’s pas er nr. 1 i verden inden for rejse frihed. Enhver med et Singapore pas kan rejse visumfrit eller visum ved ankomst til 189 lande og territorier
 • Singapore er nr. 1-3 i verden på skatteordninger f.eks. indkomstskatter, arv, gaver, indtægter udenfor landet, generationsskifte, aktieudbytte m.v. Der findes bl.a. ubeskattet løn, virksomhedsoverskud m.v.
 • Singapore er verdens nr.1 som Smart City
 • Singapore er verdens nr. 2 inden for Konkurrencedygtighed (World Economic Forum)
 • Singapore er verdens nr. 3 som valutamarked (World Economic Forum)
 • Singapore er verdens nr. 3 som finansierings center (World Economic Forum) kun overgået af New York og London
 • Singapore er verdens er verdens nr. 3 inden for raffinering og handel (World Economic Forum)
 • Singapore er verdens 3. rigeste land jf. Berlingske/Wikipedia
 • Singapore er verdens er verdens nr. 5 inden for INNOVATION (World Economic Forum) foran Japan, USA, Kina m.v.
 • Singapore er verdens er verdens 2. største havn og containerhavn efter Shanghai. (World Economic Forum)
 • Singapore er verdens nr. 1 “teknologi klare” nation ((World Economic Forum))
 • Singapore er verdens nr. 1 indenfor troen på politikerne (World Economic Forum)
 • Singapore er verdens nr. 2 inden for længste forventede levealder og en af ​​de laveste barne dødeligheder i verden
 • Singapore er meget placeret på top 10 inden for de vigtigste sociale indikatorer: uddannelse, sundhedsydelser, livskvalitet, personlig sikkerhed og boliger.
 • Singapore huser 80% af de 100 største tech virksomheder jf. Singapore’s Economic Development Board (EDB) f.eks. fra Kina: Alibaba, Baidu and Tencent og fra USA: Google, Amazon og Facebook.
 • Singapore har verdens hurtigste Internet jf. Akamai
 • Singapore er verdens mest religions accepterende hvilket indgår i lovgivningen
 • Singapore er nr. 2 af 144 lande i “Global Information Technology Report 2014” udgivet af World Economic Forum
 • Singapore indeholder mange TripAdvisor Travellers’ Choice Awards (og mange andre) f.eks. også i 2018 (Bedste rejsemål).

Verdens sikreste banker med nem bankoprettelse

Som verdens 3. største finanscentrum er Bankerne i Singapore er blandt verdens sikreste banker. Selv under finanskrisen hvor Bloomberg udnævnte bankerne OCBC, DBS and UOB som henholdsvis 1, 5 og 6 af “Stærkeste banker i verden” Bankoprettelse er nemt og enkelt.

Selvom verdens største banker er til stede i Singapore står de ovenfor nævnte 3 største Singapore banker til vor anbefaling.

Vi er naturligvis behjælpelige med din sag, og vi kan kontaktes på 32177777.

Yderligere information vedr. selskabsstiftelse og bank oprettelse også for banker i udlandet

Se alt om Singaporeselskaber

Se online SRL selskaber i Rumænien med et tilbud om 1-% skat på 3,7 millioner kroner

Du kan have selskabsadresse på vore kontorer pt. i Herlev, Østerbro, Hellerup og Aarhus. Ring +45 32177777 lokal 240.

Scroll to Top