GreenUP Accelerator – Så er det nu du skal med på vognen

GreenUP Accelerator – Bekæmp klimaforandringer

GreenUp Accelerator er Danmarks mest ambitiøse accelerationsprogram for klimateknologiske startups, der arbejder med CO2-reduktion. Vores mål er enkelt: At opskalere klimateknologiske startups, der arbejder med løsninger og teknologier, der gør en forskel i at reducere CO2-udledningen.

Målet er enkelt, men opgaven er ikke. GreenUP Accelerator tager den opgave alvorligt med 20 måneders intensiv acceleration. Vi følger din climate tech startup fra opstartsfasen til opskaleringsfasen. I opskaleringsfasen vil du være klar til at opskalere din virksomhed og komme ind på internationale markeder. Du finder ikke et mere ambitiøst acceleratorprogram andre steder.

Den grønne omstilling kalder på nye ideer

Danmark har brug for nye teknologier og løsninger for at nå det besluttede mål om 70 % CO2-reduktion inden 2030. GreenUP Accelerators ambition er at opskalere klimateknologiske startups, der arbejder inden for energi, industri og bygninger, fødevarer og landbrug og transport. I tæt samarbejde med Industriens Fond og de mest fremtrædende CO2-aftryksspecialister i Danmark, The Footprint Firm, vil GreenUP Accelerator give din startup alle de helt rigtige betingelser for at gøre din klimateknologiske løsning til en skalerbar virksomhed.

Efter at have været i det københavnske/danske startup-miljø i mere end to år, har vi en god fornemmelse af, hvad forskellige acceleratorer fokuserer på, og hvordan de interagerer med startups. Her kan jeg sige fra at være en del af GreenUP, at dette er absolut excellence i Danmark og designet til at hjælpe grønne startups med at vokse. Vi ville ikke være her lige nu uden hjælp fra dette unikke program

Kleen hub, deltager i GreenUP Accelerator 2021

Ansøgningsprocessen

Ansøgningsfrist til GreenUP Accelerator 2023

27. januar
Early bird deadline

20. februar
Ansøgningsfrist

Udvælgelsesprocessen

1. marts
Alle ansøgere får besked om, hvorvidt din startup er udvalgt til at deltage i bootcampen til videre udvælgelse 17. marts – 24. marts.
30 startups deltager i bootcamp-ugen til endelig forberedelse

29. marts – 30. marts
Finaleplads foran en jury
31. marts

De 15 startups, der er valgt til at deltage i GreenUP, får besked

24. april – Programstart!
GreenUP start!

I GreenUP Accelerator får du adgang til partnerne i Futurebox

Mere specifikt får du:

  • Op til 15 timers juridisk rådgivning hos advokatfirmaet Bach Law
  • Op til 15 timer på regnskab med EY
  • 10-15 timer på salg og marketing med førende eksperter inden for B2C, B2B og B2G
  • Mere end 15 timer på at indstille dit team, få din organisation og ejerskab rigtigt
  • Mere end 20 timer på, hvordan man får investering
  • Mere end 20 timer på produktudvikling og supply chain fra Kapacitet
  • 15-20 timer om bæredygtige forretningsmodeller og bæredygtigt regnskab og rapportering med The Footprint Firm, de mest fremtrædende specialister i CO2-aftryk i Danmark
  • Og meget mere! Det inkluderer flere timer med eksperter inden for teamudvikling, marked og kunder, problemet, forretningsmodeller, priser og pitch-træning.

Alt i alt mere end 75 timers rådgivning med eksperter!

Acceleration er vores speciale

Vi ved, hvordan man fremskynder startups. Baseret på erfaring fra at accelerere hundredvis af deep tech- og hardware-startups i løbet af de sidste otte år ved vi, hvad der kræves for at gå fra en tidlig opstart til en skalerbar virksomhed. Vi tilbyder et accelerationsprogram med 1:1 sessioner med alle relevante specialister, workshops, state-of-the-art mentoring, adgang til et omfattende investornetværk, et skrivebord i Futurebox, Danmarks førende inkubator og accelerator for deep tech startups og meget mere. Alt sammen gratis!

Om Futurebox

Futurebox er Danmarks førende deep tech inkubator. Vi er et hus bestående af skabere, innovatører, ingeniører, investorer og serieiværksættere, der alle bygger produkter til fremtidige generationer. Vi leverer stærke mentorer, forretningsudviklere, tech-rådgivere, investorer, accelerationsprogrammer, adgang til fundraising og DTU.

Om Industriens Fond

Industriens Fonds formål er at fremme dansk erhvervslivs konkurrenceevne. Industriens Fond udvikler og støtter innovative, inspirerende og økonomisk bæredygtige projekter og initiativer, der styrker dansk erhvervslivs konkurrenceevne. Fondens målgruppe dækker alle danske virksomheder, men fokuserer primært på SMV’er og iværksættere med vækstpotentiale.

Om fodaftryksfirmaet

Footprint Firm er et rådgivnings- og investeringsselskab. De skaber forbindelser mellem virksomheder, videnskab, den akademiske verden, offentlige institutioner, nystartede virksomheder og kapital og arbejder for klimapositive innovationer og bæredygtige løsninger.


For mere information kontakt Thomas Hebo Sparring, Telefon: 51962235.

Scroll to Top