Thylander Gruppens Ambitiøse Fondsskabelse

Ejendomsmagnaten Thylander Gruppen, under ledelse af Lars Thylander, har for nylig indledt en bemærkelsesværdig ny æra med etableringen af en fond, der bærer navnet “Build-for-Life”. Denne fond, som stolt kan prale af at have samlet kapital på hele 3 milliarder danske kroner, er bestemt til at forme fremtidens lejeboliger i hjertet af København. Interessant nok blev fondens finansielle rødder indhyllet i mystik, da det kun blev afsløret, at kapitalen blev indsamlet fra diverse fonde og familiekontorer, men uden yderligere detaljer om bidragyderne. Det viser sig nu gennem opslag i CVR.DK at der er tale om betydningsfulde kendte investorer. Thylander gruppen administrerer ejendomme for ca. 12 milliarder kroner i 11 fonde med ca. 150 ejendomme.

De Kapitalstærke Aktører Bag Build-for-Life

En dybdegående undersøgelse i det offentlige cvr-register har dog afdækket sløret og afsløret en liste over prominente investorer, der står bag denne innovative boligfond. Disse investorer er ingen ringere end nogle af landets rigeste familier og erhvervspersonligheder.

Investorer i Build-for-LifeBeskrivelse
Aage og Johanne Louis-Hansens FondLedet af Niels Peter Louis-Hansen. (Coloplast)
SelfinvestEjet af den sjetterigeste familie i Danmark, Østergaard-Nielsen (Dan-Bunkering)
Francis Family FundEjet af Nicholas Francis, medstifter og milliardær fra spilvirksomheden Unity.
Sagitta InvestmentsEjet af Tais Clausen, som har opbygget sin formue gennem virksomheden 3Shape.
John Hartz og Simon TurnerStiftere af den britiske kapitalfond Inflexion.
Industriens FondEn betydelig økonomisk aktør i danske erhvervsinitiativer.

Visionen for Københavns Boligfremtid

Den markante Build-for-Life fond har et formål, som rækker langt ud over de sædvanlige boligbyggerier, som har præget Danmarks landskab i de seneste år. Det er Thylander Gruppens intention at skabe lejeboliger i København, som udmærker sig ved en unik arkitektonisk fremtoning og et bevidst materialevalg.

Lars Thylander, fondens stifter, udtrykker en solid optimisme omkring fondens modtagelse og potentiale, “I lyset af den nuværende markedssituation er vi glade for at have modtaget betydelig opbakning til denne nye fond, som forventes at gavne både vores investorer og de familier, der vil bo i disse kvalitetsejendomme i Storkøbenhavn,” fremhæver han i en pressemeddelelse.

Dog er detaljerne omkring de præcise lokaliteter og antallet af boliger, der skal opføres under Build-for-Life fonden, endnu ikke blevet frigivet til offentligheden. Det er dog annonceret, at midlerne fra fonden vil blive allokeret til mellem 6 og 10 forskellige boligprojekter.

Bæredygtighed som Kardinalpunkt

Et særligt fokus for fonden vil være på bæredygtighedsaspektet. Ambitionen er, at CO2-udledningen i forbindelse med de nye byggerier skal være 30 procent lavere end de nuværende byggestandarder. “Det er et krav, vi planlægger at stramme løbende i de kommende år uden at gå på kompromis med fondens kommercielle resultater,” tilføjer Jarl Greve, partner i Thylander Gruppen.

Thylander Gruppen selv står økonomisk stærkt, med regelmæssige tocifrede millionoverskud og en imponerende portefølje på omkring 11 milliarder kroner i forvaltede aktiver.

NYE TONER FOR GRØNT BYGGERI

Det initiativ, som Thylander Gruppen har lanceret med Build-for-Life, repræsenterer et betydningsfuldt skridt i retning af ikke kun at berige bybilledet med arkitektoniske perler, men også at imødekomme den voksende efterspørgsel efter lejeboliger i København. Med de finansielle muskler fra landets velhavende og en klar vision om bæredygtighed, ser dette projekt ud til at kunne kombinere kommerciel succes med samfundsansvar og miljømæssig bevidsthed.

I den grad, projektet lever op til dets ambitioner om reduceret CO2-udledning, kan det tjene som et forbillede for fremtidige byggeprojekter, ikke bare i Danmark, men globalt. Som rådgiver ville jeg derfor anbefale andre aktører i byggebranchen at observere og lade sig inspirere af Build-for-Life’s tilgang og metoder, mens potentielle investorer bør se dette som en mulighed for at placere kapital i et projekt, der forener økonomisk fordel med etiske og miljømæssige principper.

Kilder:

  1. “Thylander Gruppen lancerer ny fond” – Pressemeddelelse fra Thylander Gruppen.
  2. CVR-registret – Offentliggjorte oplysninger om investorer bag Build-for-Life.
  3. “Danmarks rigeste familier” – Økonomisk analyse og rapporter.

Fotokredit: Fotografnavn ikke angivet, adobe.com – billedet har ikke noget med det aktuelle projekt at gøre.

Similar Posts