Binance har droppet opkøbet af konkurrent, og det har betydet store kursfald for bitcoin mønten der ellers er faldet siden 2021. Dette er dårligt nyt for de mange krypto minere fordi kursen på Bitcoin også har indflydelse på mange andre kryptovaluta kurser.


Det virker som om at Binance har fortrudt opkøbet af konkurrenten FTX. Det får blandt andet mønten Bitcoin til at falde til det laveste niveau i to år.

Binance, der er verdens største kryptobørs, sagde onsdag til Bloomberg News, at de havde meldt sig på banen som køber af FTX.com, der ligeledes er blandt de største kryptobørser.

”Vi håbede på at kunne støtte FTX’s kunder med at tilbyde likviditet, men problemerne er uden for vores kontrol eller evne til at hjælpe,”

meddeler Binance i morges.

De af Binance omtalte FTX’s problemer har skabt bekymring på kryptomarkedet og givet anledning til spekulationer om underliggende problemer for flere kryptovalutaer. Det fik tirsdag blandt andet Bitcoin og Etherum til at dykke. Dette bevirkede at også aktiemarkedet blev trukket ned, og flere analytikere begyndte at skrive og tale om ”et børskrak i ministørrelse” på kryptomarkedet.

Derudover skal de amerikanske myndigheder ifølge Bloomberg Nyhedsmediet også have FTX i sit søgelys på grund af selskabets håndtering af kundernes midler.

De samlede historier og rygter fik Bitcoin til et fald i tirsdags på indtil 15 pct. og ramte det laveste niveau siden midten af juni. Bitcoin kryptovaluta landede således omkring 17.500 dollar. I går onsdag aften faldt kryptovalutaen yderligere og handles derfor onsdag aften omkring 16.000 dollar.

Dette er det laveste niveau i to år. Her til morgen ser Bitcoin dog ud til at have indhentet en del og blev handlet til kursen 16.600 dollar pr. bitcoin.

Kilde: Bloomberg og Advokat og Revisor Samvirket Danmark

Fotokredit: Stock.Adobe.Com efter tilladelse.

Similar Posts