Nyt om coronavirus/covid-19: Kompensation og slutafregning

Nu er det allersidste chance for at indberette til slutafregning af kompensation. Fristen for at indberette til slutafregning af kompensation var den 30. november 2022. Nu får virksomhederne en sidste mulighed for at indberette til slutafregningen. Fristen er den 28. februar 2023.

Alle virksomheder, der har modtaget kompensation, skal indberette de faktiske forhold i kompensationsperioden til slutafregningen. 2,5 pct. af virksomhederne har ikke indberettet til tiden og får nu en sidste chance for at indberette.

Den nye frist gælder for følgende ordninger og perioder:

  • Kompensation for tabt omsætning mellem 1. september 2020 og 28. februar 2022
  • Kompensation for faste omkostninger mellem 9. juli 2020 og 28. februar 2022
  • Lønkompensation mellem 30. august 2020 og 15. februar 2022.

Det er dog ikke muligt at indberette på nuværende tidspunkt. Erhvervsstyrelsen forventer at genåbne den digitale indberetningsløsning primo uge 2, 2023. Alle virksomheder, der ikke har indberettet, får direkte besked herom i Digital Post, når der er åbnet for den digitale indberetningsløsning.

Vær opmærksom på, at fristen for at indberette til slutafregning af kompensation for faste omkostninger (light) og kompensation for tabt indkomst for freelancere også er rykket til den 28. februar 2023.

Indberet til tiden

Hvis virksomheden ikke indberetter til slutafregning inden fristen, vil Erhvervsstyrelsen kræve hele kompensationsbeløbet tilbage for de perioder og ordninger, der ikke er indberettet for.

Hvis du har spørgsmål til slutafregningen, kan du kontakte Erhvervsstyrelsen på 35 29 10 00.

  • Kilde: Erhvervsstyrelsen
  • Fotokredit: Erhvervsstyrelsen
Scroll to Top