Rengøringshjælper gør rent med ny teknologi

Rengøringshjælper.dk har vi hjulpet med bogholderi, årsregnskab og lønninger til firmaets ansatte. Firmaet har opfundet en vandbehandler der gør vandet både basisk og restruktureret så vandmolekylerne er meget mindre og derfor gør bedre rent. Derudover er virksomheden beliggende i Herlev på Marielundvej.

“Samarbejdet med Advokat og Revisor Samvirket betyder meget for os fordi vi ikke behøver at have rod i bilagene. Når vi køber rengøringsartikler f.eks. scanner jeg blot bonen der herefter automatisk uploades til vort online bogholderi og alle betalinger og fakturaer bogføres også automatisk. Også vores fakturaer der kommer på emails bliver autobogført og det er enormt smart.

Så vi kan kan varm anbefale Samvirket til alle. Som lille virksomhed troede vi at vi ikke fik særlig meget opmærksomhed, men de har enutrolig stor omsorg for os og har også hjulpet os med ansatte udenfor Danmark.”

siger Inger Holm, fra www.rengøringshjælper.dk

Rent praktisk har vi hjulpet firmaet over på en Cloud Platform (Economic) så det er nemt at lave tilbud og lønninger til firmaet som afregner timelønnede, fastansatte og tilknyttede hjælpende virksomheder der har et CVR nummer.

Bogføringen sker for det meste automatisk og vi kan logge ind og kigge når der er spørgsmål fra kunden. Med mobiltelefoner scanner de også deres arbejdssteder, så der er en slags tilfredshedssystem med fuld tilfredshed eller pengene tilbage eller en ny rengøring.

Man kan se mere om rengøringshjælp på: https://rengøringshjælper.dk/erhvervsrengoering-gmp/

Kilde: rengøringshjælper.dk
Fotokredit: Rengøringshjælper.dk

Scroll to Top