Mere om Bitcoins, Kryptovaluta og Blockchain

Vi er Kryptovaluta Eksperter. Det er vi fordi vi selv har server hosting i Danmark, eksperimenteret og produceret på vore servere til mining m.v. Mining er således selv noget vi har lavet både for vore kunder og os selv. Vi er dog også Finansstyrelsens bekræftelse på, at kryptovaluta er skattefrit og ikke henhører under hvidvaskloven. Et sjovt brev at se på nu. Men virkeligheden er anderledes nu. Se i bunden for flere informationer.

Vi vil se en række valutaer udfordrer pengesedler og disse nye valutaer vil på både kort og lang sigt ændre sig i retning af et pengeløst samfund fordi behovet for pengesedler er stærkt faldende over det meste af verden.

Kryptovaluta fremtid og investeringssikkerhed

Der vil komme statslige erstatninger for Kryptovaluta der er låst til en officiel valuta eller guld i 2020 og overskud skal beskattes, i flere lande med en beskatning med tilbagevirkende kraft i indtil 5 år. Der vil således måske komme et CO2 neutralt alternativ fra EMU ( Den Europæiske Monetære Union ) og den Europæiske Central Bank der baserer sig på, at denne nye kryptovaluta er låst til f.eks. EURO eller GULD, ligesom den danske krone er låst til EURO’en.

Som det er nu sviner Bitcoin en del mere end hele Danmarks samlede strømforbrug, hvorfor den nye valuta ikke vil bygge på Blockchain. Som det er nu udgør bitcoins under 1 promille af verdens transaktioner, selvom man taler om store beløb.

Det betyder ikke at Blockchain og Kryptovaluta vil forsvinde de nærmeste år, men gradvist erstattes af miljøvenlige alternativer.

Banker og Bitcoins

Vi har tidligere haft Nordea og Danske Bank til at håndterer gevinster fra bitcoins og det gør de stadig fra de kunder vi har haft på området. Men generelt er det svært at få danske banker til dette.

I dag har vi aftaler med flere grønne banker, flere bitcoinsbanker, investeringsbanker, Webbanker såsom Paypal (verdens største bank) og vi indgående kendskab til aktiehandel, kryptomining og til kryptovalutaer såsom Bitcoins og Ether.

Dertil kommer at vi har erfaring med flere betalingsgateway’s så du kan modtage betalinger på dit websted, på din telefon, på Facebook butikker eller andre Internet sider.

Indenfor kryptovaluta så vi tidligt at det er en psykologisk dreven spekulation uden baggrund i den virkelige verden, lidt ligesom pennyshares og de beløb vi indskød i fællesskab har givet os nogle af de højeste afkast nogensinde.

Vi fraråder imidlertid investeringer i kryptovaluta for personer som har svært ved at gennemskue hvad det er. Kryptovaluta har formentlig verdens højeste fluktuering af kurserne kan nemlig være svært gennemskueligt fordi ejere af store summer driver en forretning på at købe og sælge og kan manipulere kursen. Dertil kommer at sikkerheden for at blive franarret sine penge er høj, fordi sikkerheden med wallets er lav.

Elpriser i Europa for privat og erhverv

Hvorfor skriver vi nu om el-priser. Det gør vi fordi elpriserne gør det attraktivt at have server-hosting i andre lande. F.eks. i Serbien. Det vil man kunne læse om i det medfølgende skærmdumps. Kilden til disse er: (C) 2020 EUROSTAT.


Scroll to Top