ID regler hos Advokater og Revisorer

Regler for indsendelse af personligt ID til Advokat og Revisor Samvirket.

Samvirket består af mange CVR-numre og mange selvstændige advokater, revisorer og andre fagpersoner.

Fælles er dog behandling af ID, som skal overholde følgende krav:

  1. SEND ALDRIG personligt ID pr. Email.
  2. Du kan alene vedlægge ID på vores servere ved anvendelse af følgende formular: https://metropolinternational.com/genindsendelse-af-id/
  3. Lav alene en samlet PDF fil med alle sider, men alene 1 ID pr. side. Kun 1 ID pr. PDF eller A4 side. Der må ikke være flere typer ID på samme side. Opløsningen skal være mindst 150 DPI, helst 300 DPI som de fleste scannere kan gøre. Der må IKKE anvendes telefoner til at tage billeder af ID, kun en scanner kan benyttes. Der må ikke være fingre eller andet på ID. Disse er kravene fra advokater og notarer i det meste af verden.
  4. Alternativt kan vi scanne på vores kontorer, og samordne i 1 PDF fil men det koster den tid der bruges typisk 1 time.
  5. Al ID der indsendes skal være gyldigt – der må ikke være udløbne datoer på foto ID. Det må der gerne være på alle andre typer af ID, som ikke indeholder et foto.
  6. Der SKAL vedlægges en utility-bill, altså en forbrugsregning der f.eks. er vedr. varme, strøm, internet eller fra en bank i form af et bankkontoudtog. Med bankkontoudtog kan du overstrege beløb.
  7. Alle adresser og navne skal stemme overens, det vil sige at ID skal indeholde samme navne og adresser. Har du f.eks. mellemnavne eller andre efternavne, der ikke er på alle ID, kan det være et problem. Problemer med ID er ofte årsag til forsinkelser og vi ønsker jo ikke forsinkelser, så vær opmærksom her.
  8. Ved samtlige oprettelser af selskaber, fonde og foreninger og banker skal der oprettes et såkaldt PERSONLIGT ID MATCH, der består af en medarbejder der tager et foto af dig og scanner dit ID og erklærer til sammen med din underskrift at personen har være hos der virker som notar og dermed behøver du ikke flyve til udlandet for at gøre dette. Gebyret for denne time er kr. 3.500,- pr. person.

Ved behandling af dine ID og dokumenter har vi tavshedspligt og vi behandler alene jf. GDPR loven og gemmer f.eks. ikke dit ID. Vores hovedregel er her, at vi intet gemmer på Internettet og intet af det vi indsamler sendes via Internettet. Tillige er alle ID og dokumenter alene gemt på lokale computere indtil dets formål er sket fyldest. Derfor kan der ikke ske en læg fra vores computere m.v. da vi ikke

Derfor kan vi komme til at bede om ID flere gange. Vi håber dermed jf. ovenstående at du kan forstår at det er på grund af love som vi skal overholde, som alene tjener dit eget bedste jf. privatlovsbestemmelser.

Vi behandler alle ID og dokumenter m.v. jf. vore auditerede salgs- og leveringsbetingelser, og vores privatlivsbetingelser.

Vedr. spørgsmål ring eller skriv gerne…

Med de bedste hilsener
ADVOKAT OG REVISOR SAMVIRKET

Scroll to Top