Berlin Ejendomme og Ejerlejligheder som passiv investering m/u indtjening på udlejning

Éjendomme har altid været en attraktiv investering hvis man køber når priserne er meget lave. Berlin er siden foreningen af vest og Østtyskland blevet et centrum for politik, handel og kultur og i dag Tysklands hovedstad.

Med sine 3,4 mio indbyggere er det den største Metropol i tyskland og er på den bedste vej til at blive en virkelig Metropol der kan tåle sammenligningen med f.eks. Paris og London. Og det i et rasende tempo. Hvor andre Metropoler bruger årtier behøver Berlin kun få år.

Derfor anbefaler vi investering i Tyskland hvor ejendomspriserne er helt i bund. Man skal jo købe når det er billigt og sælge når de er dyrt. Vi estimerer at der kan forventes en værdistigning i de kommende år  afkast på 35%. Den tyske forbrugertillid er nemlig helt i bund og ejendomspriserne er helt i bund. I dagspressen kan kan læse

Metropol Investment tilbyder investering i Centrum omkring de mest kendte gader som forventes at give det største afkast. Da vi selv investerer netop her, kan du forvente at Berlin Centrum hører bland de bedste afkast ved investering i Europa.

Med sine 400 messer og kongresser om året er Berlin en af de største messebyer i Europa. Med sin kulturelle mangfoldighed og mennesker fra over 180 nationer er Berlin den førende kulturby i Europa. Her findes endvidere 3 operahuse, ca 150 teatre samt ca. 170 museer og over 300 gallerier. Hotel, restaurant og cafelivet i Berlin er i særklasse sammenlignet med Paris.

Berlin er en by der aldrig sover. Med over 2.700 restauranter, 130 biografer og over 2.000 cafeer, barer, klubber og diskoteker tilbyder Berlin en mangfoldighed og noget for enhver smag.

Investering med statsgaranteret EKSTRAORDINÆRT fradrag. Efter genforeningen I 1989 besluttede regeringen at subventionerer byfornyelsen. I det det gamle Østtyskland på grund af den fejlslåede kommunisme blev  husene overhoved ikke vedligeholdt. Der var hverken penge til det ene eller andet.

For den tyske stat var det klart at de ikke havde penge nok til at sætte byerne i stand. Der blev da besluttet at lave en afskrivning med følgende indhold.

  • Enhver investor vil få fradrag mellem 70 og 80% af købsprisen over 12 är.

En af de bydele hvor Metropol forventer en stor værdistigning er o.a. Prenslauerberg – omkring den historisk berømte Kollwitz Platz. Her begyndte modstanden mod Østtyskland og Sovjetunionen

En anden bydel kaldes Friedrichshain og hører også til et af de områder der forventes gode værdistigninger. Det er et meget søgt område især indenfor mediebranchen.

Prenslauerberg Prenslauerberg hører til en af de søgte bydele i Berlin. Under 2 verdenskrig blev Prenslauerberg forskånet. Derfor hører bydelen til et af de bedst bevarede steder for original tysk stil med med det typiske flair af stilfulde historiske jugenstil- og “gründerzeithuse”. Bydelen bebos i sær af Akademikere, Studenter og Politikere.

I de sidste 6 år er huslejen steget ca 30%. Og der er ingen tvivl om at købs- og salgspriserne vil følge med. Den ejendom vi tilbyder er den sidste ejendom i det kvarter der kan købes frit. Ejendommen befinder sig i den mest eksklusive del af Prenslauerberg.  Priserne ligger fra 2.300- til 2.650,- pr. M2 og huslejen ligger omkring 6,5 til 7,5 euro pr. M2

Berlin har som Tysklands hovedsted udviklet sig til en af Europas vigtigste Metropol
er. Vi ved også at de bedste bydele vil få den største vækst.

Vi har egne vore danske ejendomsmæglere og medarbejdere i Tyskland der behersker sproget flydende. Det er et plus rent rådgivningsmæssigt og vi er ikke bundet af vore egne ejendomme, men finder mange ejendomme, ejerlejligheder, villaer og palæer eller slotte til vore kunder.

 

Danmark: Tyskland:
Kontakt os i Danmark på
telefon             +45 32177777       lokal 233
Kontakt salgsdirektør Henning Rasmussen på
telefon             +49 511 802883
for yderligere information, møde, besøg i Berlin samt konkret salgsopstilling på de emner vi sælger her.

Se flere billeder  af Berlin på:
www.berlin.de/RBmSKzl/berlin_images/index.html

 

Scroll to Top