Investeringsmulighed: Lejemål, Ejendomme og ejerlejligheder

Data: Beskrivelse Sagsnr.:
Berlin Ejendomme og ejerlejligheder i Berlin,
Tysklands hovedstad
Dresden Ejendomme og ejerlejligheder i Dresden,
Tysklands smukke universitetsby
Hannover Ejendomme og ejerlejligheder i Hannover,
Europas udstillingsby nr. 1
Sagsnr.:
V437 

Husleje: 39.500 pr. måned ex. aconto varme á 1.500 pr. måned.

Afståelse: ingen

 

Domicil for advokat, revisor eller lign.
224 M2 erhvervslejemål / domicil (kan ikke benyttes til beboelse)
I den fashionable Frederiksstad i Frederiksgade tilbydes udlejning af 224 M2 dejlige kontorer med direkte udsigt til Marmorkirken. 

Lejemålet indeholder: Entre med loftslys, Stort konferencerum mod kirken, kontor mod kirken, stort allrum/showroom, lang gang med 5 kontorer, arkiv, køkken, toilet m.v. Der er indlagt 100 MBIT internetforbindelse. Lokalerne fremstår i pæn stand. Der er et MEGET lille varmeforbrug da lokalerne ligger ovenpå et fyranlæg.

 

Sagsnr.:
V439 

Husleje: 20.000 pr. måned ex. aconto varme á 1.500 pr. måned.

Afståelse: ingen

 

Domicil for advokat, revisor eller lign.
184 M2 erhvervslejemål / domicil (kan ikke benyttes til beboelse)
I den fashionable Frederiksstad i Frederiksgade tilbydes udlejning af 184 M2 dejlige kontorer med direkte udsigt til Marmorkirken. 

Lejemålet indeholder: Entre med loftslys, Stort konferencerum mod kirken, kontor mod kirken, stort allrum/showroom, lang gang med 3 eller 4 kontorer, arkiv, køkken, toilet m.v. Der er indlagt 100 MBIT internetforbindelse. Lokalerne fremstår i pæn stand. Der er et MEGET lille varmeforbrug da lokalerne ligger ovenpå et fyranlæg.

 

Sagsnr.:
V412Type:
Liebhaver Villa 

Beliggenhed:
Karlebo

Beboelse M2:
512

Grund M2:
27980

Kontant salgspris:
9.995.000,00

Andet:
7 matrikler incl. i pris

Kraks:
Tryk her

 

LIEBHAVEREJENDOM TIL LEJE (NORDKYSTEN VED HØRSHOM)
Liebhaverejendom bygget i hvide sten i 1976 med kombineret erhverv eller ren privat bolig. Lejepris 45.000 pr. måned. 

Der er tilhørende 28.000 M2 grundareal med 5 søer med robåd samt hestefold på ca. 10.000M2 og græsplænepark på ca. 5.000M2 samt derudover fælles dobbelt tennisbaneanlæg.

Ejendommen er højtbeliggende ca. 3-4 meter over terræn med fri udsigt i syd og vest DIREKTE til Store Dam (indeholdende DK’s største skovsø) samt St. Dyrehave skov og Karlebo Mølle. Ejendommen er beliggende i det idylliske Karlebo 55 meter over havet, hvor heste, natur og skønne udsigter er en del af hverdagen. Adgang til tennisbaner + 5 golfbaner indenfor 7 km. Karlebo Kro og den meget søgte Karlebo Skole er 4 minutters gang fra ejendommen.

Indkørslen er en asfalteret befæstet privatvej med sensoroptik, befæstet rundkørsel med perlesten, trådløs video+ kameraovervågning, alarmsystem samt adgangskontrol og fjernbetjent garage. Der er en dejlig svalegang rundt om huset som ligger bygget ind i en skrænt med adgang til terrasse 3 meter over terræn. Der er 2 terrasser derudover heraf stor dobbelt vinkelterrasse beliggende omkring udestuen.

Indeholder stor møblerbar entre og der er tillige delvist lofter og gulv i lyst fyrretræ, 4 badeværelser/toiletter, alle med gulvvarme, det ene med tilhørende dejlig træsauna, 12 værelser med bl.a. stort soveværelse med badeværelse og direkte adgang til svalegang/træterrasse med udsigt samt stor vinkelstue med integreret pejs og klinkebelagt udestue med gulvvarme og højde til kip med store skydedøre og vinduer i kip og Morsø brændeovn. Fra stue og udestue, spisestue og 2 værelser er der udsigt til 4 af de 5 søer, egne folde og til skovene. Endvidere Canadisk trækøkken med kogeø og induktionssystem samt overalt 23 mm massivt canadisk bøg samt integreret skjult opvaskemaskine og køleskab i træ.

Ejendommens varmeforbrug styres af en Danfoss varmecomputer med billige varmeudgifter. Indrettet med 1BGIT Mbit netværkscabling og 10 MBIT fiber internetadgang (kan overtages). Der foreligger godkendelse til 8 arbejdspladser som erhverv. Der kan udlejes 190M2 samt tillige 140 M2 selvstændigt. Mulighed for tilbygninger samt tillige udstykning af de 7 selvstændige matrikler. Lavtforrentede lån. Beliggenhed 6 min fra Hillerød motorvej og 4 min fra Helsingør motorvej. Køretid til Østerbro ca. 20 minutter.

 

 

Scroll to Top