Schengen VISA Service


Read in English

Vi er behjælpelige med flere typer af VISA til og fra EU. Vi laver således f.eks. Visa til alle EU lande inkl. Norden herunder Norge, England, Irland, Spanien og Schweiz.

Vi benytter fast track ordninger for hurtig behandling af sager, således at VISA og nødvendige papirer kan sendes der hvor du befinder dig og tillige minimeres behandlingstiden til få dage i stedet for flere uger.

Vor service henvender sig til virksomheder og privatpersoner og vi kan sørge for beboelse i form af værelser, lejlighed, rækkehus eller villa i nærheden af det ønskede sted.

Schengen VISA Service og Rekrutterings Samarbejde

Vi har erfaring med rekrutterings-visa for danske virksomheder og har et samarbejde med bl.a. Talent Finder® Rekrutteringsvirksomheder der indebærer at medarbejdere fra det meste af verden kan arbejde og opholde dig i Danmark. Se mere på:

shengen-visaVi er behjælpelige med Ambassader, Konsulater og Generalkonsuler for de enkelte lande og har egne advokater for egentlige sager i f.eks. udlændingestyrelsen.

Sager kan være af retslig natur eller for at fremskynde sager som tilsyneladende ikke overholder de retlige krav du har krav op til f.eks. Visum, Dansk statsborgerskab, dansk pas eller arbejds- og opholdstilladelse. Vi kan tilbyde at indsende, behandle og følge op på sager om Visum og arbejds- og opholdstilladelse.

Schengen VISA Service sørger bl.a. for:

 • Schengen Visa som Turist i 90 dage (Kan ikke forlænges)
 • Medarbejder VISA for rekrutterings via EU partnerskaber
 • Visa som selvstændig erhvervsdrivende for etablering af dansk virksomhed
 • Firma repræsentant for inspicering af maskiner i forbindelse med kontrakter (køb/salg vedr. danske virksomheder)
 • Arbejds- og opholdstilladelser generelt
 • Permanent flytning til/fra Danmark for udlandsdanskere og/eller EU borgere (min. 270.000 kr. i indtægt de sidste 2 år)
 • Kontakt til ambassader, konsulater, konsuler og advokater. Vi har egne advokater i Danmark og indgår i Perfect Offices med juridisk advokat bistand i 82 lande

Schengen VISA Service lande er:

 1. Belgien
 2. Danmark
 3. Estland
 4. Finland
 5. Frankrig
 6. Grækenland
 7. Island
 8. Italien
 9. Letland
 10. Liechtenstein
 11. Litauen
 12. Luxembourg
 13. Malta
 14. Nederlandene
 15. Norge
 16. Polen
 17. Portugal
 18. Schweiz
 19. Slovakiet
 20. Slovenien
 21. Spanien
 22. Sverige
 23. Tjekkiet
 24. Tyskland
 25. Ungarn
 26. Østrig

De delområder som ikke er med er: Svalbard i Norge, Hollands Aruba og De Nederlandske Antiller, den græske halvø Athos samt Grønland og Færøerne under den danske union. Storbritannien og Irland IKKE medlemmer af Schengen unionen.

Dertil kommer Cypern, Bulgarien, Kroatien og Rumænien pålagt at indgå i Schengen-samarbejdet, men alle krav er pt. ikke opfyldt.


EU princippet for fri bevægelighed som privatperson og som ansat

Den frie bevægelighed for privatpersoner er en grundlæggende rettighed garanteret af institutionen EU til borgerne. Det giver enhver EU-borger lov til at rejse, arbejde og leve i et hvilket som helst EU-land uden særlige formaliteter.

Schengen-samarbejdet forbedrer og dog også indskrænker denne frihed ved at give borgerne mulighed for at passere de indre grænser uden at blive udsat for grænsekontrol. Det grænse-fri Schengen område sikrer sikrer fri bevægelighed til mere end 400 millioner EU-borgere, samt tillige til mange ikke-EU-borgere, forretningsfolk, turister eller andre personer, der ønsker lovligt at være til stede på inden for EU.

NOTAT VEDR. ALLE SCHENGEN VISA PR. 28-11-2015

De seneste flygtninge bevægelser siden 2015 har i høj grad indskærpet grænsekontrol og i realiteten er den frie bevægelighed over grænserne erstattet af grundig kontrol, men med vore løsninger er du du således sikret en problemfri transport mellem lande og hvis du bliver kontrolleret f.eks. i tog, busser, fly og på offentlige områder.

Vikar og rekrutteringsbureauer samt GREENCARD ordningen

Vi sikrer ovenikøbet i samarbejde med DK’s største vikarbureauer og rekrutteringsbureauer, at der kan findes et nyt job såfremt det nuværende ophører. Dette gælder også samtlige nutidige indehavere af GREENCARD ordningen som nu er ophørt i Danmark.

For primær ordninger for Ingeniører, Farmaceuter, IT Konsulenter, Programmører og andet personale til Life Science Branchen se:

 • https://rekrutteringsfirmaet.dk/en/who/
 • for alle andre faggrupper kontakt Michael Rasmussen
 • For generel info om Schengen se kilden: http://ec.europa.eu/dgs/home-affairs/what-we-do/agencies/index_en.htm
 • For journalistisk kritik se:

Schengen VISA historie:

De første medlemsstater var: Belgien, Frankrig, Tyskland, Luxembourg og Nederlandene.
Nu er der 26 Schengen-lande – 22 EU-medlemmer og fire ikke-EU. De fire er Island og Norge (siden 2001), Schweiz (siden 2008) og Liechtenstein (siden 2011). Efter den første fem kom Italien (1990), Portugal og Spanien (1991), Grækenland (1992), Østrig (1995), og Danmark, Finland og Sverige i 1996.

Ni flere EU-lande tiltrådte i 2007, efter at EU-udvidelse mod øst i 2004. De er: Den Tjekkiske Republik, Estland, Ungarn, Litauen, Letland, Malta, Polen, Slovakiet og Slovenien. Kun seks af de 28 EU-lande er uden for Schengen-zone, nemlig: Bulgarien, Kroatien, Cypern, Irland, Rumænien og Storbritannien.

Ring +45 32177777 lokal 245 for mere information eller udfyld denne formular:


  Jobs Denmark Copenhagen
  Facebook-gruppe · 9397 medlemmer
  Bliv medlem af gruppen
  Please post REAL jobs & ADD your friends! We Report, BAN+Delete commercials, MLM, bitcoins, online, homework, ships, foreign/online work… Beware of …

  [mini_post_list thumb=”hide” meta=”hide” numberposts=”10″ orderby=”date” order=”DESC”]

  Scroll to Top