Om Covid-19 og mødeform samt information om bl.a. Konkursbegæring og Tvangsopløsning som følge af Coronakrisen

Advokat & Revisor Samvirket arbejder nu med 2 medarbejdere midlertidigt i weekender fra 12-17:00. Ellers er vore åbningstider på hverdage fra kl. 09:00-16:30 og vi har oprettet en særlige COVID Task Force til rådgivning af vore kunder der vil komme i problemer af forskellig art.

Vi bruger desinfektion på alle bilag/kuverter og kasser til/fra os. Det kan gives forsinkelser. Et lignende beredskab bør du overveje fordi Coronavirus kan overleve på overflader f.eks. plast, stål og dørhåndtag i op til 3 dage. Desværre hvis man er smittet kan det vare op til 12 dage før symptomer viser sig.

Konkursbegæring eller tvangsopløsning

Såfremt du kommer ud i en Konkursbegæring eller Tvangsopløsning, eller selv ønsker en Konkursbegæring eller nedlæggelse af din virksomhed kan vi hjælpe. Ring 32177777.

ERHVERVSRÅDGIVNING & RÅDGIVNING OM KONKURSER OG TVANGSOPLØSNING

  1. Hvis du får problemer med SKAT og GÆLDSSTYRELSEN så kan vi hjælpe med aftaler om henstand. Hvis det er baseret på forkerte oplysning, kan vi korrigere disse. Det kan du også selv, men det er vigtigt at forstå at SKAT og Gældsstyrelsen kræver dokumentation. De har lidt nemmere ved at acceptere en begæring fra os, end fra virksomhederne eller privatpersoner.
  2. Der findes mange metoder til at fremskaffe kapital ved at nedgradere din egenkapital der kan frigives til kapitalejere. Denne er oftest Skattefri, hvis du har overført penge fra din private konto til firmaet. Undersøg derfor mellemregningskonti mellem ejere og virksomheden. Er du f.eks. A/S kan du nedgradere til APS og udbetale 400.000 skattefrit til din egen konto.
  3. Man bør sikre og gennemgå kontrakter og vurdere om de skal henvises til Force Majeure.
  4. Man skal sikre sig juridisk korrekte opsigelser eller nyskrivning af ansættelseskontrakter der overholder gældende lovgivning og tidsrammer. Det kan være bekosteligt hvis fagforeninger finder fejl.
  5. Skal du ud i en konkursbegæring er det vigtigt at det er en kontrolleret konkurs og at du får behørig vejledning fra din revisor eller advokat. Ellers kan vi håndterer dette for dig.
  6. Alle medarbejdere kan få supplerende dagpenge og staten giver op til 29.000 pr. måned til medarbejdere. Vi kan lave en komplet plan for dine medarbejdere med henvisning til Arbejdsfordelingsordningen.
  7. Vi kan assistere med lån fra din bank. Regeringen håber at 200 milliarder kommer i omløb. Ofte går det lidt lettere og hurtigere når begæringen kommer fra os, men du kan sagtens selv anmode herom.
  8. Har du medarbejdere der er Corona smittet eller i karantæne gives refusion fra dag 1.

Her kan du se links på vor hjemmeside til al relateret information:


Spørg os – så får du råd. Ring 32177777 lokal 240 for mere information.

Del side/artikel til:
Exit mobile version