DRESDEN EJENDOMME & EJERLEJLIGHEDER TIL SALG
 

Dresden - en europæisk kultur hovedstad
Dresden som Metropol og Florenz elven er byen med de mange ansigter. Den er Metropol for europæisk kunst og hjemsted for mange fyrster og hjemsted for mange af verdens største virksomheder såsom AMD, Infineon, Volkswagen, og ikke mindst universiteternes by.

Området ligger mellem grønne bakker og  den rolig flydende elv (floden) efterlader en særlig flair og feriestemning. Lad dig fortrylle af denne i tidernes morgen residensby  for Kejser August den Store.

Indtil i dag blev og bliver de vidunderlige bygningsværker genopbygget eller restaureret. Denne enestående forbindelse mellem mesterlig arkitektur og det skønne landskab har gjort Dresden verdensberømt.  Dresden har i de sidste år gennemgået en utrolig udvikling ikke mindst på grund af deres landsfader der har formået at gøre Dresden til en af de vigtigste kulturhovedstader samt en af de største Universitetsbyer i Tyskland

Bydelen „Neustadt“
Bydelen Neustadt i Dresden er en næsten fuldstændig bevaret parkområder midt i hjertet af byen. Den er en pulserende bydel med sine barer, cafeer og kutursteder, men også på grund af de mange parker og grønne områder opnår bydelen en enestående livskvalitet.

Nuværende priser ligger typisk omkring 1900 € ca. 14.250 dkr. pr. M2 og ca. 6 € (45 kr.) pr. M2 om måneden

 

 

 

Vi har egne vore danske ejendomsmæglere og medarbejdere i Tyskland der behersker sproget flydende. Det er et plus rent rådgivningsmæssigt og vi er ikke bundet af vore egne ejendomme, men finder mange ejendomme, ejerlejligheder, villaer og palæer eller slotte til vore kunder.

Danmark: Tyskland:

Kontakt os i Danmark på
telefon +45 70213330 lokal 233

Kontakt salgsdirektør Henning Rasmussen på
telefon +49 511 802883
for yderligere information, møde, besøg i Berlin samt konkret salgsopstilling på de emner vi sælger her.
Data: Beskrivelse Sagsnr.:
   
   
   
   
 

Metropol A/S - Frederiksgade 9 - DK-1265 Copenhagen - Phone +45 70213330

COPYRIGHT 2005 BY METROPOL INTERNATIONAL
 

DIX SERVER HOSTING + SPLA VIRTUALISERING BY VERINET
SEO & WEB DESIGN BY
ABCDESIGN